reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Doxa - tak po prostu się obudziłam, dokładnie tak. NAjgorsze było to, ze pzreczytalam wszystkei ksiazki ktore były na wierzchu, nowych nie odkopałam, nie chcialam robic rabanu, rzeczy z pracy nie zabrałam, wiec nawet nie miałam czym sie zająć... katastrofa :-)

Prace fajna rzecz, juz to przerabiałam i nie do opisania. Tak samo jak pierwsza niespodzianka robiona na zajęciach z kimś innym niz rodzina. Kapitalne!

reklama
Witam!
Widzę,że humory dopisują. I dobrze .
Trzymam kciuki za Olinka,oby tak dalej.

A ja dziś na placu zabaw spotkałam koleżankę z liceum,wraca do Płocka ( z Warszawy) ,ma3 dzieci ( 6l, 2 i pół l, 2mies.) i wiem,że ta znajomośc się odnowi :-)

Dzien dobry,
Zegnam sie juz z wami bo jescze musze na spokojnie spakowac pare rzeczy a do tego jestem tak spiaca bo prasowalam do 00.30 rzezczy.
Kasiek Wam rowniez zycze udanego urlopu i mam nadzieje, ze pogoda Wam dopisze. Moj brat teraz z dziecmi nad mozrzem i ulewy/
No dobra zmykam, moze sie odezwe podczas bo biore laptoka, ale chce jak najwiecej bez niego. No to do "zobaczyska" kochane:-)

Tusiekn udanego urlopu! Wypoczywajcie tam, relaksujcie się, opalajcie i wracajcie naładowani nowymi siłami!
Szerokiej drogi!

halo,
właśnie mieliśmy powrót od mamy pełen przygód. zepsuł mi się samochód- mojego męża nie ma, brata też nie, znajomi na wczasach, inni oddali samochód do warsztatu,a wujek wypił piwko. Ruchliwa ulica, a tu ciężarna z dzieckiem w samochodzie na awaryjnych:-D dobrze, że znalazł się kolega brata, bo chyba zepchnęłabym go do rowu:-D Dzięki Bogu, że nie tracę głowy w takich dziwnych sytuacjach, bo byłoby kiepsko:tak: na szczęscie dotarliśmy do domu, a samochód został na stacji benzynowej.

Tusiekn- miłego pobytu na "wywczasach"
Doxa no mówię Ci, że brzuch to "podstawa " mojej ciąży. Nie przytyłam nigdzie ani grama. Mam tylko brzuch. Nawet została mi talia :-D Ostatnio spotkałam koleżankę i ta woła mnie z tyłu, ja się odwracam i jej miny nie zapomnę do końca życia:-D Wydukła tylko " o Ty znowu w ciąży":-D
Minus- cycki mi się nic nie powiększyły;-)
Magdusiek- of kors, że się umówiłam na następny masaż. Zresztą to Pani, która wspólpracuje z Caroliną.
Ale powiem Wam, że pierwszy raz czuję taką poprawę po masażu. Zawsze jest miło, relaks itp, ale teraz mogę normalnie wstać z łóżka, kucnąć do butów itp

No i pogoda się poprawiła:-)

a to co ? wszyscy się już urlopowali ? no tak weekend się zaczyna:-)
my trochę uziemieni bo bez auta no ale coś wymyślimy tu bliziutko.
idę zrobić jeszcze herbatkę na rozruch i do dzieła:-)

Witam!
ja pomiedzy rzeczami do pakowania, Nadia już w pełni spakowana, reszta jeszcze nie,ale to ta mniej problemowa reszta ;-) Wyjeżdżamy około 4-4.30,żeby jeszcze nie było gorąco i tłocznie na drodze.
Życzę miłego wypoczynku Tusiekn :-)
Pracującym miłej pracy :tak:
Lindsay,mam wrażenie,że u Ciebie zawsze wesoło :-D

reklama
Dzień dobry!
My zaraz zbieramy się do znajomych na weekend, właśnie czekam na chłopaków! Dziś tata odbierał Olinka z przedszkola, który pierwszy raz został tam na spanie. Ale numer, Oli nie chciał wracać, musieli jeszcze zaliczyć z dziećmi plac zabaw ;-) Jest dobrze!

Kasiek udanego urlopu, pięknej pogody i duuużo duuużo spokoju! Wracaj pełna nowych sił!

Do góry