reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Drzewko - proszę bardzo, energia leci do Ciebie :-)
Ja w to dziecko uwierzę dopeiro po usg, tak szczerze...

reklama
dzięki...i wiesz, to że ty się tak szybko przestawiłaś jestem w stanie zrozumieć ale że Natalka tak po prostu zrozumiała i zaakceptowała no to na prawdę super, fajnie że wam to tak wyszło!

Witam!
Drzewko, gratulacje dla Filipa !!! :tak:teraz zacznie się sajgon;-)
Magdusiek, Ty rzeczywiście masz tyle optymizmu i energii, że mogłabyś co niektórym uzyczyć.:tak:
Lindsay,ja nad Bałtyk. Do wioski o nazwie MIkoszewo. :-) A z tym jodem to wiesz, ja z nadmiaru nie bardzo i tak naprawdę powinnam unikać długich pobytów nad morzem. Dlatego jedziemy na 6 dni. A potem w bory..:-)

Doxa,no ale te 7km,to w drodze do pracy?bo troche dla mnie daleko ...ale ja myśle kategoriami małomiasteczkowymi ;-)

Drzewko - gratulacje dla Filipa!!!
Kasiu - Doxa to chyba gdzie by nie jechała to poczatkowe kilometry robi te same, więc pewnie po trasie.
Jeju, jak piszecie o wyjazdach to aż mnie niesie. No, ale nie można mieć wsyztskiego, nie?

Kasiu - nawet nie wiesz ile kosztuja hotele w Gdyni i jak sa porezerwowane. Szukalam teraz dla mojej mamy i Natalki, masakra.

Dzień dobry!

Drzewko zdrówka dla Was! Coś długo Was męczy! I wielkie gratulacje dla Filpka!! Super, że raczkuje!

U nas rano nie było wesoło, Oli wiedział że zostanie sam w przedszkolu no i był płacz, który już w domu się zaczął. W przedszkolu śniadania nie chciał tknąć, z nikim nie chciał gadać, ale potem rozkręcił się. Jak wróciłam był przeszczęśliwy, powiedział tylko "smutno mi było baldzo" i "tęskniłem", a "ciociom" na pożegnanie powiedział "przyjdę jutro" więc chyba będzie dobrze.

Kasiek tak, tak po drodze to przedszkole i jak na W-wę to nie tak daleko ;-) Mniej więcej w połowie drogi do Arkadii ;-)

reklama
doxa czyli podobnie jak u nas. tzn u nas już teraz lepiej, bo po drodze nie płacze.
a dziś pani jak mnie zobaczyła to powiedziała ze tymuś dziś SUPER! tzn płakał rano ale chwilkę i poźniej juz ok. tylko jeść wciąz nie chce. je tylko po poludniu chlebek, ktory daja do zupki. jasiu się smieje ze powinnam mu pol bochenka spakowac do plecaka zamiast płacic za wyżywienie :-D

ale wiecie co? u nas już trzeci dzien kupa :tak: ja nie wiem czy to przedszkole (bo mowi nam ze dzieci tam codziennie robią kupkę) czy po prostu dotarło do niego ze nie da się tego powstrzymać i nie zrobić... ale mnie wszystko jedno co zadziałało! najważniejsze ze jest dobrze. i tylko zeby sie nie zepsuło!

Do góry