reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry!

Magdusiek jeszcze raz gratuluję! Jak widać marzenia trzeba mieć, i ... trochę pomagać w ich spełnianiu! No wiecie, czasem trzeba kupić los na loterii, a nie tylko modlić się o wygraną!

Tusiekn nowy avatarek? Zdjęcie z Twojego ogródka? Zdrówka jeszcze raz, dobrze, że już wychodzicie z tego paskudztwa! A byliście u lekarza? Co Was dopadło?

Kasiek porządki? Wakacje się zaczęły a Ty do roboty zamiast się byczyć? ;-)

Dzien dobry,
Doxa wlasciwie to Tusiek ode mnie sie zarazil a ja mialam ropne naloty w gradle a z nim poszlismy bardzo szybko jak tylko dostal temp. i wtedy mial tylko zaczerwienione gardlo.
Wczoraj wyrzucil ze siebie okropne flegmy i pozniej super juz spal. Dzisiaj w koncu wyjdziemy:-) A kwiatek z ogrodka:-)
magdusiek a jak ty sie w ogole czujesz? kawka sie ratujesz czy nie?

Witajcie,

Lindsay, wiesz nic straconego, my tu co roku przyjeżdżamy!!!:-)

Doxa, nic, nic, tak się pytam z ciekawości:-)

Magduś, no to Twoje marzenie się spełniło. SUPER!!! Gratulacje! Fajnie że Kamil się zdecydował.

Ostatnia edycja:
Wysprzątałam na cacy pokój Dawida,Mateusza kończe. Bleee ,tony kurzu i smieci. Doxa,wierz mi juz nie mogłam się doczekać tych porządków- ja która niebardzo lubie sprzatać ! :-D jeszcze Nadulki zabawki do przebrania .
A wakacje rozpoczynamod czwatrku,dziś jeszcze mam zebranie zrodzicami na wczesnym wspomaganiu :angry: ,a jutro siedzę w komisji egaminacyjnej,bo moja stażystka ma egzamin . Ach te stopnie awansu. No ale mam super stazystkę,także będzie szybko,sprawnie i dla niej to tylko formalność.:-)

Tusiekn - strasznie dugo Cię trzyma.
Od kawy póki co jakoś mnie odrzuca, tak zresztą jak było z Natalią, pierwszy trymestr bez, a później już normalnie. NO chyba że jakas pyszna lodowa itd... niedawno mój kumpel taką pił, rzuciłam mu sie na szklankę i wypiłam połowę mimo, ze zaklinałam się, ze nie chcę.
A czuję się super, dzięki.
Syla - a co Ty w necie robisz jak nad morzem ejsteś???

Natalia dzis po zajęciach, super było podobno, ja w tym czasie śniadanie na mieście i drobne zakupy. Zbyt drobne w stosunku do planów ;-)

Magduś, trochę Ci zazdroszczę,że będziesz znow kupowała takie maleńkie rzeczy :tak: super,że dobrze się czujesz .

ja właśnie zamówiłam nam domek w Mikoszewie od 19 lipca . Mój mąż chciał do Gdańska,a to całkiem blisko ;-)

reklama
Magdusiek no to spoko, ze dobrze sie czujesz. Moja kolezanka w drugiej ciazy teraz czuje sie fatalnie, tzn. pierwszy trymestr miala niesamowite mdlosci a w pierwszej w ogole. A trzyma mnie tak dlugo bo widzisz nie zawsze mozna sie wyleczyc domowym sposobem i tylko sie wszystko odwleklo i teraz konsekwencja jest anybiotyk i zarazony Tus, ale na szczescie juz sie dobrze czujemy:-)
Kasiek a moze tak czwarta fasolka u ciebie?:-)
A wiecie, ze ja to trzymam wszystkie ciuszki, no moze bez przesady, ale pierwsze kaftaniki tak i w ogole wszystkie inne rzeczy bo Natek nawet tak nie zniszczyl, w wielu nawet nie chodzil.

Do góry