reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Kasiek, to chyba taki wiek, Krystian tez raczej do towarzyskich nie nalezal, ale ostatnio b. go ciagnie do dzieci.
Wczoraj Kamil byl z nim w przedszkolu zaplacic na RR, bo maja maluchom na zachete jakies drobiazdzki rozdawac, to polecial do grupy i stwierdzil, ze zostaje z dziecmi a tata ma isc do domu... no jak nie moje dziecko... :-)

reklama
Czesc,
Ale sie do d...czuje. Od kilku dni budze sie z bolacym gardlem i nosem zawalonym, chyba alergia powraca:-( Nawet na spacer nie mam sily.
Teddy ale sie usmialam o tych majtach:-D
Anna moze dzidzicznie ma slabsze zeby, ale najwazniejsze ze dbacie o nie i ze Mikolaj to takk dzielnie znosi bo przeciez dobre pare minut chyba trzeba siedziec na fotelu nie?
Vertigo w zegarkach nie pomoge, a samochod fajna rzecz, ale panstwo mlodzi sami chyba sobie wybieraja?

czółko :-)

my bladym swietm o 8 pojechaliśmy na szczepienie. okazało sie ze dziś szczepią po 13, bo panie na urlopach. no trudno. zrobimy drugie podejście.

wczoraj byliśmy u lekarza zośka wazy 5kg, zdrowa jak rybka. wczoraj dostałam w kość od moich wesołków, bo marudzili oboje cały dzien. zośka łaskawie zasnęła przed 23. chyba ten upał sie daje we znaki :wściekła/y:

anno mikołaj jest dzielny gość! ja wciąż obiecuję sobie przegląd tymkowego uzębienia u dentysty i wciąż nie mogę sie na to zdobyć. ale czas już chyba bo i ja po ciązy muszę zrobić przegląd.

kasiek zdjęcia pierwsza klasa! nadia rzeczywiście społecznie rozwinięta. liderka powiedziałabym!

teddy jak poszłam po kartę zgłoszenia do przedszkola, to tymek uciekł mi na sale i musiałam z nim siedzieć tam, bo wył i wił się jak chciałam go zabrać. wywabiłam po jakimś czasie używając niepedagogicznych argumentów ;-) od tego czasu codziennie słyszę jak bardzo chciałby pojść do przedszkola. ale nie zdziwie sie wcale jak 2 lipca usłyszę, ze już mu się znudziło :-D pamiętam jak było ze złobem :tak:

Cześć - u nas już lepiej. Opuchlizna zeszła i wysypka też - co to było kurde???
Kasiek74 - super zdjęcia - Nadia w akcji, czy też w interakcji z dziećmi. Kurcze dziewczyny marzy mi się taki wspólny z wami piknik, ciekawa jestem jak to by było. Szkoda że my tylko tak w necie i w necie, ale dobrze że chociaż to. Ja zauważyłam że mam teraz mniejszy kontakt z koleżankami które albo nie maja dzieci albo mają w innym wieku - to chyba taka naturalna przerwa, co? A do was mnie ciągnie.;-)Ciekawe to wszystko.
Efunia - ja usypiałam wczoraj Filipa DWIE godziny na zmianę z Michałem bo każdy chciał oglądać mecz...
Anna - ja oczywiście jeszcze ciągle kupuję łóżeczko i jeszcze ciągle idę do dentysty. :baffled:
Teddy - a ja dzisiaj na zebranie idę do przedszkola - poruszę temat cukierków :-D
Tekst Krystiana bombowy!!:-D U nas było to samo z tabalugą, długo nie mogłam zajarzyć o co chodzi aż zobaczyłam na mini mini u dziadków. do dzisiaj nazywamy tak malutkie kupki :-D Ale żeby tak po angielsku...super!
Weronika dostała dzisiaj tego nietoperza z Ikei - od babci :-)

Ostatnia edycja:
Teddy, dobre! u nas bylo 'mama pospiewaj mi o kołysach' - qrde, o jakich kołysach?! 'niech otuli nas cisza i niech nas do snu ukołysze...' - taka kolysanka co Rudzki spiewal (kabaret starszych panow - dla niewtajemniczonych ;-))

tusiekn, 'sponsorujemy' napisalam ;-) oczywiscie, ze sami!

Naalka też marzy o dzieciach, i o starszych i o tych w swoim wieku i o młodszych. Dośc często się widuje i b. mnie to cieszy.
Vertigo - mnie się marzy jedna taka omega, ale cena... brrr ;-)
Kaisu 0zdjęcia bardzo fajne.

hihi, a z obcojęzycznych u nas "why" i "you can dance" - najlepsze, ze złapała to po promosach i reklamach na tvn, a nie programie ;-)

hej :-)

u nas tez: you can dance - po plośtu tańć :-D:-D:-D oraz le łaj (czyli leo why) :-D

znow grzeje. ciekawe czy w ogole kiedyś zacznie padac. ogródki w opłakanym stanie. i oszaleć mozna od tego gorąca. byłam wczoraj na zebraniu w przedszkolu. było niestety mniej sensacyjnie niż u teddy :-D

reklama
Dzien dobry,
Zaraz zmykam do dentysty. Widze dzieciaki wasze tez nawijaja po angielsku. Tusiek lapie w lot rozne slowka w roznych jezykach, wykorzystujemy i uczymy go. Dzien dobry umie w kilku jezykach i kiedys wszedl do sklepu i powiedzial z premedytacja "guten mongen":-) No i kocham tez powtarza, ale najpeikniejsze "mamusiu kocham Cie aj lof ju" - bezcenne.
Efunia a Ty skad jestes? U mnie od wczoraj ponuro i duuzo padalo.
Milego dnia zycze.

Do góry