reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

a tak w ogole mi sie przypomnialo, ze mamy watek o kacikach maluszkow... w sumie to chyba wiekszosc dzieciaczkow juz sie przeniosla do wlasnych pokojow, wiec nic nie stoi na przeszkodzie, zeby go reaktywowac... ;-)
...ja sie za kilka tygodni dorzuce na pewno.

reklama
Dzień dobry!
Jak miło tu wejść i tyle nadrabiać! Teddy oj dawno Cię nie było! Czy Wy już mieszkacie w nowym domu? Rany, ależ Krystian wyrósł, ile ma teraz wzrostu / jaki nosi rozmiar ubranek?

Drzewko tak, tak dom urządza się latami :tak: Ja ciągle mam nie urządzony ;-) Kolory na ścianach lubię, ale stonowane, pastelowe. Białe mam tylko sufity.

Teddy świetny pomysł z reaktywacją "kącika". W pokoju Olinka obecnie jest wykładzina, łóżko, stolik z krzesełkiem i jedna niezaduża szafka na zabawki, więc większość jego zasobów jest na podłodze! Musimy doposażyć mu pokój! Szafy nie ma, część jego ubranek jest w komodach w naszej sypialni, a część na drążku w szafie w przedpokoju.

Magdusiek a ta wykładzina leży już u Was w sypialni?

Mała mam nadzieję, że @ już sobie poszła! Szczęśliwie przychodzi tylko raz w miesiącu. Ja też, podobnie do Magdyśka, z rozrzewnieniem wspominam czasy ciąży i po ciąży ... ach, to była wygoda!

Dzień dobry

Wykładzina nie jest w kryształki, w kryształki sa zasłony.... no i plany kryształkowe w sprawie ścian i innych.... ale zasłony dośc się błyszcvzą :-)
Reaktywacja watku dobry pomysł. I w ogóle fajnie jak ruch na forum od rana. Ja się właśnie podniosłam, przestwiały mi się godizny spania .

dzien dobry,
Teddy no dzień dobry! jak tu brakowało twoich żartów. :tak:

ja juz lepoej dziękuję. Tabletki pomogły.
Bylismy w parku wczoraj na placu zabaw. MAtko nie zdawałam sobie sprawy, że tyle jest dzieci-rowiesników Zuzi. Takich w wieku 1,0-4,0 latka. Szok! mamusia z wyżu, to i Zuzia też. ;-) :-D
na dodatek spotkałam się z koleżanką z podstawówki, która ma Zuzię 4 m-ce mlodszą od mojej no i w ciązy jest znów. :-) i jescze mnei poinformowała że nasza kumpelka też w ciąży, i to trzeci chłopak ma być. ups :-p
Jakieś fluidy wokół mnie. Wszystkie jak nie w ciązy, to planują, to gadają...
Zuzia oszalała już na dobre z "moje to!". Wczoraj nawet koleżanki -sąsiadki nei chciała wpuścić na swoje podwórko bo to "moje". Oszaleje kiedys naprawdę. :-(

Rany Julek, ale żeście się rozpisały:-) Dzień dobry:-)

My dzisiaj zwalniamy- siedzimy w domu, aż do powrotu tatusia. Trochę przegięłam z akytwnościa w zeszłym tygodniu i niestety brzuch się odezwał więc teraz trochę poleguję i leniu****ę.

Sprawy remontowe przeżyliśmy w zeszłym roku - kibelek z zasłonką, szafy bez półek, materac na podłodze:-) Teraz mamy luksus- drzwi od pół roku, łożko postawione;-):-D zostały nam tylko grzejniki do wymiany i założenie rolet w kuchni, bo rano słońce tak daje, że nie jesteśmy w stanie zjeść śniadania.

Co do określenia sie w kolorach mojego Synka to wszystko mogłoby być... czerwone.
Dlatego ja Jego matka zdecydowłam o niebieskim w pokoju:-) łamane innymi kolorami , bo regalik ma z ikei z kolorowymi pudłami, łożko w brązie itp. Na ścianach oczywiście wiszą Boby Budownicze:-)

Mała cieszę się, że zdrowiejesz!

Lindsay no tak, nie wyobrażam sobie pokoju Maciusia bez Boba Budowniczego!

Dzisiaj jest pięknie ani za gorąco, ani za zimno, tak w sam raz cieplutko! Taką właśnie pogodę lubię najbardziej :tak: Oli zgapił od nas, bierze swoją książkę i idzie na taras, siada na leżaku i "czyta" :-) Mogłabym cały dzień siedzieć na powietrzu!

Witam!
matko kochana,jakie rozmowy nocą !:szok: szkoda , żejuz spałam...
co do kolorów na ścianach - kocham kolory, nielubie bieli- biały tylko sufit- i ja kocham tapety, choć sa juz nie modne . U mnie gładzie tytlko na sufitach . I jeszcze w leroy m... czy jak tam tyle pieknych kolorówych tapet ! :-)

Mała, nie przejmuj sie,Nadia tez ciągle tylko" nie rusz, to moje " " nie dotykaj,bo moje " itd. a teraz jak idę gdzieś z moim dzieckiem to z góry ostrzegam -Uwaga ,dziecko kopie ! Nie zbliżać się na odległość 1 m. :-D Choć dziś u mnie w pracy zachowała się pięknie- schowała się za mnie :tak:

Teddy,super zdjęcia !

Witam,
Alez mnie dawno tu nie bylo i musze tyle zaleglosci przeczytac.
Jakos ostatnio dzien byl za krotki dla mnie i zylam spotkaniem ze znajomymi ktorych ladne pare lat nie widzialam, bylo super.
Doczytala pobieznie o jakis dziwntych tekstach waszych dzieci...co powiecie na to ze moje dziecko juz zakonczylo na szczescie etap przeklinania:szok: I skad oczywiscie nei wiem, nie przeklinamy, na szzcescie w sklepie nie padaly piekne wiazanki czy w kosciele i niektore smiesznie wymawial. Mam nadzieje, ze juz nie powroci do tego;-) Pozdrawiam kochane, ide jakis obiad ugotowac i na spacer bo pieknie.

reklama
My dzis aktywny dzień na zakupach, lodach, spacerach, Natalia jeździła z dziadkiem na rowerze, dostała kask, fotelik, bardzo jej sie podoba.
A ja jutro sobie jaaadęęęę...

Do góry