reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Drzewko,ja tam się trzymam Twojej pierwszej wersji.;-) a Weronice nie jedna panna będzie zazdrościła włosów ! :tak:
Co do dysleksji,to nie koniecznie drabinki- to po prostu ruchy naprzemienne - czyli w jednym czasie mobilizowanie prawej i lewej strony ciała np prawej nóżki z lewą rączką i odwrotnie . Zapraszam na zajęcia kinezjologii edukacyjnej ,prowadzę w poniedziałki o 16.00.:-D

Syla,dzis doszłam doTwojego porodu. Pobiłaś chyba Magduśka w szybkości !:tak:

reklama
Kochane jesteście :-) dzięki!

fajnie jest poczytać wstecz niektóre wątki :-) ja w wątek o karmieniu się wciagnęłam i poczułam jakby nasze dzieciaczki były wciąz takie maleńkie.. echhhh....

Dzień dobry
Jakis keipski mam dzis nastrój....
No tak, poród bajka, Kasiu, Drzewko - wiecie jak jest, facet taki, a nie inny i dlatego jedno dziecko, ale nie mówię stop, obstawiam, ze jeszcze dwójkę zdążę urodzić.

Ja to jestem w szoku jakie mam duże dziecko za każdym razem gdy Natalia zostaje sama na zajęciach.

Dzień Dobry, a co tutaj takie pustki. Magdusiek jak tam nastrój, lepiej?Ja jestem od wczoraj zawalona robotą, mam zrobić na wtorek, mam dość :wściekła/y:

Dzien dobry,
Bozesz ale sie objadlam, teraz kawka, balkon otwarty i jest mi dobrze.
Faktycznie cos tu pustki.

Dzień dobry
Drzewko - nastrój nadal średni, jestem coraz bardziej przeziębiona, słabo.... kurcze, myslami jestem już w Łodzi,a samopoczuciem w łóżku.

Dziewczyny, macie jakiś fajny pomysł na prezent z okazji chrzcin? Dla 15 miesięcznej dziewczynki? Mnie chyba szare wyparowały od gorączki, bo nic sensownego nie przychodzi mi do głowy, a Natalia miała chrzciny łączone z roczkiem i to w ogóle było inaczej.

hej ;-)

magdus wspołczuje choróbska. u mnie chyba skonczyło sie na gorączce. na szczęscie. ale słaba byłam jak kurczak.

zoska tak pieknie przesypia nocki, ze jestem w szoku. i wciąż wietrzę jakis podstęp. tylko popoludniami ma napady jedzeniowe. moze tak ma być? po tymku-zadymku teraz zosia-grzeczniosia? ;-)

tymek do przedszkola dopiero od lipca moze zacząć chodzić, bo teraz za dużo dzieci. bardzo jest zawiedziony ze nie juz. ciekawe co bedzie w lipcu :-p zeby nie było jak ze złobkiem... kolejny moj stres... mam wrazenie ze zyje w ciągłym napięciu i stresie. zeby nie jasiek to chyba całymi dniami bym tylko płakała...

Witam!

Efunia , popłacz popłacz jak musisz,tylko nie wpadaj w deprechę ! :tak:

Magdus ,zdrówka dużo !

U nas smutek wielki...nasza Kaja ( suczka) ma pokleszczowe zapalenie - nie wiadomo czy przezyje, weterynarz nie daje wielkich szans ale mówi,że póki nerki pracują możemy miec nadZieję ... wysiadła jej wątroba, dostała dziś ze sto zastryzków i nawet głową nie kiwnęła .. najgorzej przezywa Dawcio ,bo to jego piesek. :-( weterynarz mówi,że3/4 kleszczy w płockim zarażone i ma wiele takich chorych psiaczków jak nasz ...
zaraz jutro ruszam do przychodni,trzeba zaszczepić dzieci.

reklama
Efuniu, Natalka do przedszkola od sierpnia, póki co chodzi na zajęcia typu przedskzlnego, na 3 godziny. I od przyszłego tygodnia na zajęcia już do swojego przedszkola takie raz w tygodniu, 2 godziny chyba.
MOje koleżanki, które pierwsze dzieci miały "zadymiarskie" drugie mają spokojne i kompletnie inne więc niewykluczone, ze Zosia wyczuła pismo nosem i szybciutko się dostosowała :-)

Do góry