reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Totez napisalam, ze sie szybko przyponina ;-)
Swoja droga, wspolczuje Natlace, ze tak rzadko widuje tate!
A moze poza wszystkim Natlaka ma dodatkowo teraz faze na mame?

reklama
drzewko dużo zdrówka dla Weroniczki i dla ciebie - ja w poprzednim tygodniu też miałam szpital w domu, ale jakos przeszło

tusienkien ja jestem na NK ale jakoś bardzo rzadko tam zaglądam

skórcze po kąpieli przeszły więc spokojnie czekam - gin wczoraj powiedział ,że liczy na 5 -6 dni, ale oni to zawsze sobie licza i nic z tego.

Doxa - nie sądzę, zeby to była faza na mamę, bo do moich rodziców leci chętnie, dzisiaj została na noc. Tate widuje rzadko i pewnie jeszcze przez jakiś czas tak będzie, szkoda, ale nic nie poradzę.
Idę dziś do kina.... ale fajnie, dawno nie byłam, a sporo fajnych filmów grają :-)

Czesc,
Doxa z tym lenistwem to chyba przez ta pogode, z kim nie rozmawiam to albo chory albo zle sie czuje. W tv mowili nawet, ze pogoda bardzo niekorzystnie wplywa na samopoczucie.
Magdusiek na co idziesz? Jeju jak dawno nie bylam w kinie.
Drzewko a co to za chorobsko? Trzymaj sie.

Ja ostatnio byłam w kinie, na Meduzach, muszę powtarzać takie wyjścia z domu!!

Drzewko i jak Wasze zdróka, lepiej już?

My dzisiaj znowu byliśmy w przedszkolu, tym razem na zajęciach adaptacyjnych. Oli błyskawicznie robił prace plastyczne, by jak najszybciej móc się bawić! :-)

Witam!~
Syla,jak ja kocham Twoje monologi. Brakowało mi ich :-)
A Igunia... no do trzech lat ma jeszcze spory kawałek. Da rade z tym nocnikiem :-)

Drzewko,zdrowia życzę !!! duzooooo:tak::tak::tak:

Magduś,Tusiekn, ale się usmiałam z cyckonosza :-D

Anno trzymam kciuki za szybki i szczęśliwy poród :tak:

hej

czy wszystkie maluszki idą od września do przedszkola? tymek ku memu zdziwieniu juz zapomniał o złych czasach złobkowych i bardzo chce chodzic juz. bardzo mu sie tam podoba.

a ja dziś w nocy dostałam krwotoku. na szczescie okazało sie ze to nic groźnego, ale przestraszyłam sie nie na żarty bo zalałam całe łózko.

u nas jest juz w dzien bardzo ciepło i słonko swieci. nocami tylko mróz. ale chciałabym zeby było tak jak mowisz doxa z 12 stopni albo lepiej...

to jeszcze sobie poczytam trochę i mykam spać :) dobranoc i zdrówka dla chorowitków

Efunia,nie daj się ! Trzymam kciuki, żebys nie miała juz wiecej przykrych niespodzianek !
Nie wszystkie dzieci ida od wrzesnia do przedszkola,alejest spora grupa tych co ma zamiar iiśc .
Ja tez czekam na ciepo ... i moja czetrwien w szafie też ..;-)

Oj nie wiem jak z tym cieplem bedzie bo tak na onecie pisza, ze bedzie 17st. a na wp ze 12. W kazdym badz razie moje letnie tez czekaja w szafie. A wiecie, ze u nas w pierwszy dzien bylo dosc cieplo i wlozylam plaszczyk:-p
Syla faktycznie jakos o dziwnej porze do nas zagladnelas, ale bardzo milo:tak: A moze odpusc Idze nocnik i ucz ja na toalete? Wiem, ze to wymaga czasu, u nas walczymy tak z "czyms grubszym" a sikanie tylko na stojaco i nocnik poszedl juz dawno w odstawke. Bedzie dobrze, zobaczysz, ze kiedys w koncu zacznie jej przeszkadzac pielucha albo mokre majteczki.

reklama
Efunia - trzymaj się.
Tusiekn - miałam zaproszenie na jakąś nowa komedię romantyczną, ale postanowiłam iśc na rasowe kino i poszłam na "There will be blood" - genialnie!!!
Syla - odpuśc ten nocnik i daj Idze żyć :-)
Doxa - a to przedszkle przyjmuje dzieci w połowie roku? Dziwnie jakoś.

Do góry