reklama
_anna
Fanka BB :)
drzewko dużo zdrówka dla Weroniczki i dla ciebie - ja w poprzednim tygodniu też miałam szpital w domu, ale jakos przeszło
tusienkien ja jestem na NK ale jakoś bardzo rzadko tam zaglądam
skórcze po kąpieli przeszły więc spokojnie czekam - gin wczoraj powiedział ,że liczy na 5 -6 dni, ale oni to zawsze sobie licza i nic z tego.
tusienkien ja jestem na NK ale jakoś bardzo rzadko tam zaglądam
skórcze po kąpieli przeszły więc spokojnie czekam - gin wczoraj powiedział ,że liczy na 5 -6 dni, ale oni to zawsze sobie licza i nic z tego.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Doxa - nie sądzę, zeby to była faza na mamę, bo do moich rodziców leci chętnie, dzisiaj została na noc. Tate widuje rzadko i pewnie jeszcze przez jakiś czas tak będzie, szkoda, ale nic nie poradzę.
Idę dziś do kina.... ale fajnie, dawno nie byłam, a sporo fajnych filmów grają :-)
Idę dziś do kina.... ale fajnie, dawno nie byłam, a sporo fajnych filmów grają :-)
tusiekn
Czesc,
Doxa z tym lenistwem to chyba przez ta pogode, z kim nie rozmawiam to albo chory albo zle sie czuje. W tv mowili nawet, ze pogoda bardzo niekorzystnie wplywa na samopoczucie.
Magdusiek na co idziesz? Jeju jak dawno nie bylam w kinie.
Drzewko a co to za chorobsko? Trzymaj sie.
Doxa z tym lenistwem to chyba przez ta pogode, z kim nie rozmawiam to albo chory albo zle sie czuje. W tv mowili nawet, ze pogoda bardzo niekorzystnie wplywa na samopoczucie.
Magdusiek na co idziesz? Jeju jak dawno nie bylam w kinie.
Drzewko a co to za chorobsko? Trzymaj sie.
Doxa
Ja ostatnio byłam w kinie, na Meduzach, muszę powtarzać takie wyjścia z domu!!
Drzewko i jak Wasze zdróka, lepiej już?
My dzisiaj znowu byliśmy w przedszkolu, tym razem na zajęciach adaptacyjnych. Oli błyskawicznie robił prace plastyczne, by jak najszybciej móc się bawić! :-)
Drzewko i jak Wasze zdróka, lepiej już?
My dzisiaj znowu byliśmy w przedszkolu, tym razem na zajęciach adaptacyjnych. Oli błyskawicznie robił prace plastyczne, by jak najszybciej móc się bawić! :-)
Witam!~
Syla,jak ja kocham Twoje monologi. Brakowało mi ich :-)
A Igunia... no do trzech lat ma jeszcze spory kawałek. Da rade z tym nocnikiem :-)
Drzewko,zdrowia życzę !!! duzooooo
Magduś,Tusiekn, ale się usmiałam z cyckonosza
Anno trzymam kciuki za szybki i szczęśliwy poród
Syla,jak ja kocham Twoje monologi. Brakowało mi ich :-)
A Igunia... no do trzech lat ma jeszcze spory kawałek. Da rade z tym nocnikiem :-)
Drzewko,zdrowia życzę !!! duzooooo
Magduś,Tusiekn, ale się usmiałam z cyckonosza
Anno trzymam kciuki za szybki i szczęśliwy poród
hej
czy wszystkie maluszki idą od września do przedszkola? tymek ku memu zdziwieniu juz zapomniał o złych czasach złobkowych i bardzo chce chodzic juz. bardzo mu sie tam podoba.
a ja dziś w nocy dostałam krwotoku. na szczescie okazało sie ze to nic groźnego, ale przestraszyłam sie nie na żarty bo zalałam całe łózko.
u nas jest juz w dzien bardzo ciepło i słonko swieci. nocami tylko mróz. ale chciałabym zeby było tak jak mowisz doxa z 12 stopni albo lepiej...
to jeszcze sobie poczytam trochę i mykam spać dobranoc i zdrówka dla chorowitków
czy wszystkie maluszki idą od września do przedszkola? tymek ku memu zdziwieniu juz zapomniał o złych czasach złobkowych i bardzo chce chodzic juz. bardzo mu sie tam podoba.
a ja dziś w nocy dostałam krwotoku. na szczescie okazało sie ze to nic groźnego, ale przestraszyłam sie nie na żarty bo zalałam całe łózko.
u nas jest juz w dzien bardzo ciepło i słonko swieci. nocami tylko mróz. ale chciałabym zeby było tak jak mowisz doxa z 12 stopni albo lepiej...
to jeszcze sobie poczytam trochę i mykam spać dobranoc i zdrówka dla chorowitków
Efunia,nie daj się ! Trzymam kciuki, żebys nie miała juz wiecej przykrych niespodzianek !
Nie wszystkie dzieci ida od wrzesnia do przedszkola,alejest spora grupa tych co ma zamiar iiśc .
Ja tez czekam na ciepo ... i moja czetrwien w szafie też ..;-)
Nie wszystkie dzieci ida od wrzesnia do przedszkola,alejest spora grupa tych co ma zamiar iiśc .
Ja tez czekam na ciepo ... i moja czetrwien w szafie też ..;-)
tusiekn
Oj nie wiem jak z tym cieplem bedzie bo tak na onecie pisza, ze bedzie 17st. a na wp ze 12. W kazdym badz razie moje letnie tez czekaja w szafie. A wiecie, ze u nas w pierwszy dzien bylo dosc cieplo i wlozylam plaszczyk
Syla faktycznie jakos o dziwnej porze do nas zagladnelas, ale bardzo milo A moze odpusc Idze nocnik i ucz ja na toalete? Wiem, ze to wymaga czasu, u nas walczymy tak z "czyms grubszym" a sikanie tylko na stojaco i nocnik poszedl juz dawno w odstawke. Bedzie dobrze, zobaczysz, ze kiedys w koncu zacznie jej przeszkadzac pielucha albo mokre majteczki.
Syla faktycznie jakos o dziwnej porze do nas zagladnelas, ale bardzo milo A moze odpusc Idze nocnik i ucz ja na toalete? Wiem, ze to wymaga czasu, u nas walczymy tak z "czyms grubszym" a sikanie tylko na stojaco i nocnik poszedl juz dawno w odstawke. Bedzie dobrze, zobaczysz, ze kiedys w koncu zacznie jej przeszkadzac pielucha albo mokre majteczki.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Efunia - trzymaj się.
Tusiekn - miałam zaproszenie na jakąś nowa komedię romantyczną, ale postanowiłam iśc na rasowe kino i poszłam na "There will be blood" - genialnie!!!
Syla - odpuśc ten nocnik i daj Idze żyć :-)
Doxa - a to przedszkle przyjmuje dzieci w połowie roku? Dziwnie jakoś.
Tusiekn - miałam zaproszenie na jakąś nowa komedię romantyczną, ale postanowiłam iśc na rasowe kino i poszłam na "There will be blood" - genialnie!!!
Syla - odpuśc ten nocnik i daj Idze żyć :-)
Doxa - a to przedszkle przyjmuje dzieci w połowie roku? Dziwnie jakoś.