reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Mój mąż zadowolony z muffinek :tak: i z "okazji"!

Drzewko i co zrobiłaś?

No właśnie, kleszcze! Ja mieszkam pod samym lasem, ale boję się tam chodzić :-( właśnie przez te kleszcze wstrętne! Kasiek cieszę się, że Wam się spacerek udał i mam nadzieję, że kleszcze Was nie dopadły!

reklama
Doxa prosto z tesciowego ogrodka kwiatuszki:tak: Pomyslec co moze byc za tydzien, bo bylo wsadzane ponad tysiac sztuk, pieknie juz jest jak jest kilka kwiatkow a co dopiero jak wyrosna. No to super, ze muffiny smakowaly:-)

cześć
efunia ja zaplaciłam za szcepionkę w lato 145zł. Jak Tymuś?
Doxa super, a pamietam jak mowilas o szalenstwie zwiazanym z NK. he he wciąga co? Ale tylko na poczatku. :tak:
Kasiu ładnie Cie teściowa dokarmia hi hi batonami? mnie to przywozi oliwe z oliwek hi hi :-D
drzewko no wlasnie a dlaczego ja ciebie tez nie mam na NK? :-p
co sie dzieje z Sylą? szkoda ze nie ma magdy-zaraz bym miala odpowiedź. ;-) no wlasnie a magduska pochlonelo biale szalenstwo.

tusiekn ja tez nie wiedzialam o dzisiejszym święcie facetów. ale to nie fair, obchodzą święto trzy razy w roku?! dzień chłopaka i dzień mężczyzny no i dzień dziecka. hi hi :-D a kobiety tylko raz.

Doxa odplyw naprawiony. Wczoraj zapchalo sie tak, że już w brodziku nie moznabyło puścic wody. Konrad odręcil odplyw na dole i okazało się że podczas remontu nawpadalo pelno gruzu. masakra.

czasem ściąga nam bezprzewody od sąsiada. :tak: ale bardzo slaby sygnał jest i rozlącza co chwile.

spadam spac, moje dziecię zbudzi mnie znów jutro o 7.
dobranoc pchly na noc.

Mała tak, wstępne szaleństwo, wielu ludzi nie widziałam np. 20 lat ;-) Miło obejrzeć zdjęcia, spotkać się ... ale jak już się naoglądam to tak jak mówisz, emocje osłabną!
Uff dobrze, że z tą wanną znaleźliście przyczynę ... tak to bywa z budowlańcami!

Co do Syli, to dla odmiany ja Ci powiem ;-) Wszystko u niej dobrze, tylko ma bardzo gorący okres w pracy i do tego w tym tygodniu przeprowadzają się (w pracy) - obiecała odezwać się, jak się wszystko uspokoi i będzie miała odrobinę luzu!

Dzień dobry!
No i chyba zaczyna się wiosna na dobre - Oli zaczął budzić się przed nami :-( Dzisiaj 6:10! A tak było miło zimą, kiedy spał i spał ...

reklama
Dzien dobry,
A ja mam wrazenie, ze w zwiazku z nadchodzaca wiona Tusiek lepiej sypia, tzn. dzieki popoludniowym spacerom wieczorem pada i spi slodko, dzisiaj do 9 spalismy.

Do góry