reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Zazdroszę! Oli już w zeszłym roku latem wstałam bardzo wcześnie, a zimą powrócił do długiego spania, ale widzę że znowu się przestawia :-( Nie wiem o co chodzi, wczoraj wstał ok. 7, spać poszedł ok. 20:30 (bez drzemki w ciągu dnia) i dzisiaj od 6 nie śpi ...

reklama
Dzień Dobry! Prawdziwy Misio z tego Olinka :-) Weronika też dużo lepiej sypia od kiedy jest cieplej. (i nie wieje wiatr...) Doxa no i nie zrobiłam tych muffinek. Sił starczyło tylko na buziaka ;-)

Witam!
Oj wiosna wiosna !!!:-) u nas ciepluchno i piękniutko !!! Nadia śpi ale potem pójdxiemy gdziesna spacerek !
Kleszcze nas nie zjadly , bo byliśmy dość dobrze opatuleni ;-), ale na pewno latem nie odważe sie wejść do lasu- hmmm a planowałam urlop na mazurach .

Mała ,ja bym wolała oliwę niż batony.:-D a najbardziej duo fruo od którego ostatnio jestem uzależniona :tak:

Tusiekn, śliczny avatarek, jak zakwitnie już całe 1000 to koniecznie wklejaj zdjęcia.:tak:

Doxa, no i Krzysiek wieczorem stwierdził,że on wie ,że dzien mężczyzny i jeszcze mi wypomniał , że ja nigdy nie robię mu prezentów na walentynki i na dzień chłopaka a on zawsze pamięta:zawstydzona/y: kurcze,myślałam,że sama w sobie jestem już dla niego prezentem :-D noale teraz muszę chociaz na dzień dziecka mu coś kupić;-)

Kasiek moze nic starconego, narzucaj na siebie jakas kokarde i powiedz mu ze prezent to on codziennie dostaje cudowny;-) My po spaniu idziemy do babci, dzisiaj pieszo bo pieknie jest.

Tusiekn, Nie jeszcze nie ,zaszczepie w maju . Uzgodniłam znaszą ped,że dostanie pneumo przed pójsciem do przedszkola. Krzysiek na to kręci nosem i pewnie ma rację,ale ja posłucham tym razem rad pediatry

Kasiek Tusiek tez nie szczepiony i nasza pediatra mowi, ze jak idzie do przedszkola to lepiej go zaszcze[ic. A dla naszych maluchow to ile teraz dawek, jedna? A dlaczego na meningo nie bedziesz szczepic? Juz sama nie wiem czy szczepic, rozne sa opinie.

Dla dzieci powyżej 2 lat jedna dawka, chyba.
U nas w Płocku mówią,że ta odmiana meningo,która wystepowała jest inna niż ta na która się szczepi. I jakoś osobiście nie mam przekonania.

reklama
Do góry