reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Moje dziecię, jak usnęło o 17ej tak śpi! Właśnie przebraliśhy go w piżamkę i śpi dalej. Ciekawe o ktorej zrobi nam jutro pobudkę!?!?!

reklama
Doxa Oli nadal spi? Ciekawe o ktorej wstanie, wiec moze kochana poloz sie juz i Ty:tak:
Anna Ty sie nic nie przejmuj watkami, masz jeszcze troche "ochronki" wiec wybaczamy;-)

Śpi, śpi, cały czas! Pewnie biedaczek wstanie jutro baaardzo głodny!
No dobra idę i ja spać, bo coś czarno widzę jutrzejszy dzień!

Dzien dobry!
Doxa napisz koniecznie jak Oli, ciekawa jestem, tak wczesniej zasnal. A nasz syn dzisiaj cala noc u nas, ale wyspalam sie.
Gdzie inne dziewczyny jestescie? Teddy, Mala, Syla, Luszka, Drzewko...

Dzień dobry!

Tusiekn otóż Oli przespał calutką noc u siebie w łóżku i obudził się o 7:10, mąż się właśnie szykował do pracy, a ja wstałam ok. 8. Spał ciągiem 14 godzin!!! Ten to ma możliwości :-)

Wiesz, nawet nie tak bardzo jak się spodziewałam. Po prostu chyba potrzebował tego snu!

A mnie bierze choróbsko, katar mam straszny i bóle głowy ... a Oli zapragnął wyjść, no więc mu tłumaczę, że jestem chora i niemogę, a on na to że pójdzie sam! No i poszedł! Założył sobie kalosze i się bawił, prawie godzinę!
Ależ te dzieci szybko dorastają!!

Ale spioszek z Olinka - to rodzice cały wieczor mieli dla siebie. ;-)

A mój synek spi na drzemce od 12:30 - mam też chwilke

Dzisiaj rano powiedziałam mu ze jedziemy do babci i żeby się spakował zabrał wszystkie resoraki jakie mial pod reką , założył czapke , rękawiczki i był gotowy 2 godziny przed planowanym wyjściem :-)

Mam dzisiaj podpisać kredyt na 30 lat - ratunku, przeraża mnie ta perspektywa

A z mężem już troche lepiej - jutro juz bedzie normalnie - chyba że znów mnie wkurzy,oczyściliśmy atmosferę i teraz jest jasne komu o co chodzi.

Anno dobre wieści! Rozmowa jest na wszystko najlepsza! Bardzo się cieszę, że jest lepiej!!

Oli oczywiście ani myśli iść spać, gania po całym domu! A ja chyba oszaleję, bo jakimś cudem uruchomił w hulajnodze melodyjki i światełka, i jeździ jak szalony a ona gra, i gra, i gra ...

reklama
Witam!
anno, czas na zgodę,tym bardziej, że oprócz dzieci łączy was jeszcze długoletni kredyt ;-)
Doxa, Oli to ma sen :shocked2: kurcze jak sie za Wami steskniłam .

ja byłam wczoraj u stomatologa,zrobił mi się zgorzel i to pod plombą . Pierwszy raz cieszyłam się,że ktos mi w zębach dłubie ;-)
w klasie mam nowego ucznia, przyszedł po wieloletniej edukacji w intergracji . szok! zeszyty wymoszczone,jakby Pani za niego prowadziła ,umiejetności...ech,szkoda gadać. Intergracja :wściekła/y: !!! ???
poszła dziś koleżanka zapisać bliźniaki do szkoły i podkresliła- nie zgadzam się na umieszczenie moich dzieci w klasie integracyjnej !!! mądra dziewczyna !!! tylko pani sekretarka pozostała w szoku :-D

Do góry