reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Teddy tak, kurs naprawdę dużo daje, właśnie dlatego że pracuje się na sobie, swoich wspomnieniach, bo tylko tak możemy się wczuć w dziecko. Dziwi mnie natomiast aż takie zróżnicowanie w grupach. Tam gdzie jak chodziłam, uczestnicy musieli już posiadać potomstwo i to nie młodsze niż roczne. W mojej grupie wiek dzieci był w miarę wyrównany, oczywiście niektórzy mieli więcej niż jedno dziecko i tematy związane ze starszymi dziećmi też się pojawiały.
A z zapominaniem się tak już jest niestety, my byliśmy inaczej wychowywani i często postępujemy tak jak z nami postępowano, ale warto pracować nad sobą by te złe reakcje eliminować.

reklama
dobry wieczór. Fajnie że znowu jesteście. od razu milej.dziękujemy za życzenia zdrówkowe. Teddy a wiesz co? Mi brakuje trochę ostatnio twego uśmiechu. Ładne zdjęcie w awatarku ale smutne. Widać ze zdjęć że Krystian to bardzo fajny chłopak. Wierzę ci że jest może trochę "niedobry". Podziwiam cię za zaangażowanie, na prawdę. I na pewno dobrze jest jak się nad sobą pracuje. Ale fajnie też wiedzieć kiedy trzeba odłożyć na bok ten plecaczek z przeszłością i widzieć teraźniejszość. Masz fajnego synka, pewnie niezłego faceta, dom, który jak piszesz coraz piękniejszy jest. No i kurde mi uśmiechu twego brakuje w tym wszystkim... Magdusiek pokaż zdjęcie.

Dzień dobry!

Taaaak widziałam, rano nawet wyglądało to imponująco, ale teraz ... smutek wielki :-(

Witam!
U mnie nie spadł zaden swieży śnieg :no: szaro, buro i ponuro.Wiatr powiewa , zimno. Ale niedługo wiosna ! :-)

teddy, jasne jasne, ja tak dla PRZEZYPOMNIENIA TĄ UWAGĘ ZROBIŁAM. ;-)
Drzewko, jak tam Weronika ? zdrowsza mam nadzieję... a ona w ogóle teraz chodzi do żłobka, tzn nie jak chora ale tak w ogóle ( cos zamotane zdanie mi wyszło )?
Magdusiek, kurcze, ja tak mało telewizyjna jestem, że jak zwykle nic nie widziałam.

Magduś, a wyjazd nudny, bo nie było pewnych osób, no i co mozna robic w lutym w borach ? jeszcze jak wieje? Konto tez jakby mi opustoszało, więc zakupowo tez nie poszalałam;-). No i na dodatek Nadia podarła na bujaczce najlepsze spodnie z H&m. :-p

reklama
Oj, finansowo to ja jestem spłukana na maksa. Na dodatek mam poczucie, że trzeba zmienić sklepy, bo w dotychczasowych samo badziewie itd i czas się przerzucić do kompletnie innych, kupowac mniej, a duzo lepsze.
A potrzebne sa mi natychmiast buty, torebka i coś na górę...

Do góry