reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam!
Dzieki za podziw nad małzonkiem.ja też jestem zadowolona z wyboru ;-):-D choć nie jest bez wad, ale to juz jak każdy facet;-)

Magduś, ja też mam ochote pogotować.Tak na spokojnie. Chyba wezmę z Ciebie przykład.:tak:

Anno,super,że dzidzia zdrowa i gratulacje dla Mikołajka. :tak:

Zjadłam dzis 2 pączki,ale jest jeszcze kilka takich swojej roboty ,także pewnie cos jeszcze zjem.
I byłam na usg piersi-wszystko ok. Wiedziałam, że wszystko jest ok, ale to był wymysł mojej gini.

reklama
Kasiu - no to dobrze,ze wynik badania ok.
Oj, moje gotowanie fajne, szczególnie, ze jak gotuję to później mniej mi się chce jeśc ;-)
Ale dziś sie skusiłam, pyszne wyszły, szczególnie zrazy, mniam mniam. Natalia tez chwaliła ;-)

Jaki macie wczorajszy bilans pączkowy? Ja 4!

Magdusiek co tam jeszcze pysznego nagotowałaś?

:-) no prosze jak milo jak sie witacie, reszta dziewczyn prosze sie tu odnotowac:tak:
Ogladaja wasze dzieciaki mini mini i w ogole telewizor? U nas juz trzecia bajka dzisiaj i koniec. Natek bardzo lubi misie koala i sezamka i nie wolno mi przelaczyc:tak:

Natalia lubi Kubusia Puchatka, właczam jej, ale póki co nie ma problemu z wyłączaniem. Zresztą, w ogóle Natalia przyjmuje argumenty i się słucha. Moje koleżanki twierdzą, ze jest wytresowana, ja tam bym dyskutowała czy to tresura czy nie, ale fakt, że się słucha.

Doxa - ugotowałam jeszcze kurczaka w miodzie z papryką i dwie sałatki i mase całą zrazów, na dwa dni jak nie więcej ;-) i zupę i jakies takie drobnostki, przekąski.

reklama
Natek wlasnie codziennie rano olada trzy bajki pod rzad a pozniej go juz inne nie interesuje i wylaczamy telewizor. Na szczecie lubi ogladac te filmy co ja;-)
Doxa ja tez cztery zjadlam:zawstydzona/y: tak sie zapchalam ze nawet sniadania jeszcze nie jadlam.
Magdusiek a Ty sie jakis gosci spodziewasz? Ja to bym sobie zjadla zrazy na obiad z sosem.

Do góry