reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Dzieki za podziw nad małzonkiem.ja też jestem zadowolona z wyboru ;-):-D choć nie jest bez wad, ale to juz jak każdy facet;-)

Magduś, ja też mam ochote pogotować.Tak na spokojnie. Chyba wezmę z Ciebie przykład.:tak:

Anno,super,że dzidzia zdrowa i gratulacje dla Mikołajka. :tak:

Zjadłam dzis 2 pączki,ale jest jeszcze kilka takich swojej roboty ,także pewnie cos jeszcze zjem.
I byłam na usg piersi-wszystko ok. Wiedziałam, że wszystko jest ok, ale to był wymysł mojej gini.

reklama
Kasiu - no to dobrze,ze wynik badania ok.
Oj, moje gotowanie fajne, szczególnie, ze jak gotuję to później mniej mi się chce jeśc ;-)
Ale dziś sie skusiłam, pyszne wyszły, szczególnie zrazy, mniam mniam. Natalia tez chwaliła ;-)

Jaki macie wczorajszy bilans pączkowy? Ja 4!

Magdusiek co tam jeszcze pysznego nagotowałaś?

:-) no prosze jak milo jak sie witacie, reszta dziewczyn prosze sie tu odnotowac:tak:
Ogladaja wasze dzieciaki mini mini i w ogole telewizor? U nas juz trzecia bajka dzisiaj i koniec. Natek bardzo lubi misie koala i sezamka i nie wolno mi przelaczyc:tak:

Natalia lubi Kubusia Puchatka, właczam jej, ale póki co nie ma problemu z wyłączaniem. Zresztą, w ogóle Natalia przyjmuje argumenty i się słucha. Moje koleżanki twierdzą, ze jest wytresowana, ja tam bym dyskutowała czy to tresura czy nie, ale fakt, że się słucha.

Doxa - ugotowałam jeszcze kurczaka w miodzie z papryką i dwie sałatki i mase całą zrazów, na dwa dni jak nie więcej ;-) i zupę i jakies takie drobnostki, przekąski.

reklama
Natek wlasnie codziennie rano olada trzy bajki pod rzad a pozniej go juz inne nie interesuje i wylaczamy telewizor. Na szczecie lubi ogladac te filmy co ja;-)
Doxa ja tez cztery zjadlam:zawstydzona/y: tak sie zapchalam ze nawet sniadania jeszcze nie jadlam.
Magdusiek a Ty sie jakis gosci spodziewasz? Ja to bym sobie zjadla zrazy na obiad z sosem.

Do góry