reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dzień dobry!

Mała cieszę się, że Zuzi się poprawiło! Biedna! Oli jeszcze nigdy nie dostał antybiotyku - i oby jak najdłużej!
No to Zuzia ma nową koleżankę! Fajnie, że udało im się adoptować taką malutką dziewczynkę! A z zabieraniem zabawek, to mam nadzieję, że to przejściowy okres. Oli też ciągle mówi "to moje", albo bez przerwy "teraz moja kolej"- doprawdy nie wiem jak on liczy te kolejki, że zawsze jest jego ;-)

Tusiekn w takim razie ignorancja powinna wystarczyć!

reklama
Witam!
Mała, cieszę się,że Zuzi lepiej! :tak: Nie dziękuj, jak coś moge jeszcze ;-)
A Nadia też jest małą terrorystką,wszystko "moje","ja","moja kolej" " i tłucze chłopców. Na dzieciach wszystko wymusza.

Doxa, no tak sam z siebie mi kupuje, jako niespodziankę. A tę konkretną sukienkę przeymierzałam wczesniej ale nie kupiłam,bo stwierdziłam, że wizyty u "doktorów' zbyt wiele mnie kosztuja. A tu wczoraj niespodzianka :-)

Dzień dobry!
Dzisiaj w końcu się wyspałam! Oli też ;-)

Kasiek no rewelacja! Tylko mogę sobie wyobrazić Twoją radość z tej niespodzianki! :-) Ucałowania dla męża za taką postawę!! Super!

Dzień dobry
Ja też się wyspałam, przestawiłam siebie na wcześniejsze chodzenie spac i wcześneijsze wstawanie i jakoś dobrze mi to robi. I dzien dłuższy i w ogóle ;-)
Kasiu - super! Gratuluję wyboru Męża
Mała - trzymam kciuki za Zuzię. Moja koleżanka adoptowała z mężem 6 tygodniową dziewczynke, teraz mała ma chyba 4 lata i super isę rozwija, az miło patrzeć jak dziecku zmieniło się życie :-)

Kochane dzisiaj tłusty czwartek, smacznego!!!

donut.jpg

witajcie - Doxa dzieki za przypomnienie - byłam u mamy i najadłam sie przepysznych oponek, precelków - mmmmmmmmmmm, rewelacja, za pączkami to tak jakos średnio przepadam.

Urządzilismy pokój dla Mikołaja spi sam w swoim nowym łóżeczku i siusianie prawie opanował, więc jestem z niego naprawde dumna, ale w między czasie trafiła nam się jelitowka ( Mikolaj z mężem ) a mi sie jakos udało uniknąć.

maluch - ten w brzuszku - ma juz 1700 i wszystko na USG wychodzi ok, termin USG mi się przesunął z OM tak o 4 dni , ale to i tak nic nie wiadomo kiedy się urodzi.
Kupiłam "nowy" wózek chicco CT 0.1 i jestem póki co zadowolona, a mutsy na sprzedaż - nigdy nie byłam z niego zadowolona.

Pozdrawiam

Ja już zdjadłam 2 pączki - u teściowej, gdy odwoziłam Olinka - mąż pisał, że kupił dla nas do domu na wieczorne obżarstwo, więc już sama nie kupowałam ...

Anna gratulacje dla Mikołaja i za postępy pieluchowe i za samodzielność! Super że maleństwo zdrowe, a kiedy się dokładnie urodzi to się dopiero okaże! I fajne, że masz nowy wózek, nie ma co się męczyć!!!

Anna - gratulacje dla Mikołajka i dla Ciebie. Cieszę się, ze Maluszek zdrowy.

Natalia śpi, mam czas na swoje sprawy ;-) Głodna wciąz chodzę, chyba zima idzie ;-) a pączków jeszcze dziś nie jadłam.

Matko, ja nie mogę mieć za dużo wolnego czasu ;-) Zrobiłam tyle jedzenia, ze nie wiem kto to wszystko zje, szczególnie, że Kamil dziś idzie na bankiet ;-) no, ale nic to, najwyżej pozamrażam, na gorszy moment.

reklama
Witam,
A mnie sie wstyd przyznac ile paczkow zjadlam, po licho cwiczylam;-) no ale tlusty czwartek raz w roku, inne swieta z reszta tez;-)

Do góry