reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzień dobry!

Mała cieszę się, że Zuzi się poprawiło! Biedna! Oli jeszcze nigdy nie dostał antybiotyku - i oby jak najdłużej!
No to Zuzia ma nową koleżankę! Fajnie, że udało im się adoptować taką malutką dziewczynkę! A z zabieraniem zabawek, to mam nadzieję, że to przejściowy okres. Oli też ciągle mówi "to moje", albo bez przerwy "teraz moja kolej"- doprawdy nie wiem jak on liczy te kolejki, że zawsze jest jego ;-)

Tusiekn w takim razie ignorancja powinna wystarczyć!

reklama
Witam!
Mała, cieszę się,że Zuzi lepiej! :tak: Nie dziękuj, jak coś moge jeszcze ;-)
A Nadia też jest małą terrorystką,wszystko "moje","ja","moja kolej" " i tłucze chłopców. Na dzieciach wszystko wymusza.

Doxa, no tak sam z siebie mi kupuje, jako niespodziankę. A tę konkretną sukienkę przeymierzałam wczesniej ale nie kupiłam,bo stwierdziłam, że wizyty u "doktorów' zbyt wiele mnie kosztuja. A tu wczoraj niespodzianka :-)

Dzień dobry!
Dzisiaj w końcu się wyspałam! Oli też ;-)

Kasiek no rewelacja! Tylko mogę sobie wyobrazić Twoją radość z tej niespodzianki! :-) Ucałowania dla męża za taką postawę!! Super!

Dzień dobry
Ja też się wyspałam, przestawiłam siebie na wcześniejsze chodzenie spac i wcześneijsze wstawanie i jakoś dobrze mi to robi. I dzien dłuższy i w ogóle ;-)
Kasiu - super! Gratuluję wyboru Męża
Mała - trzymam kciuki za Zuzię. Moja koleżanka adoptowała z mężem 6 tygodniową dziewczynke, teraz mała ma chyba 4 lata i super isę rozwija, az miło patrzeć jak dziecku zmieniło się życie :-)

Kochane dzisiaj tłusty czwartek, smacznego!!!

donut.jpg

witajcie - Doxa dzieki za przypomnienie - byłam u mamy i najadłam sie przepysznych oponek, precelków - mmmmmmmmmmm, rewelacja, za pączkami to tak jakos średnio przepadam.

Urządzilismy pokój dla Mikołaja spi sam w swoim nowym łóżeczku i siusianie prawie opanował, więc jestem z niego naprawde dumna, ale w między czasie trafiła nam się jelitowka ( Mikolaj z mężem ) a mi sie jakos udało uniknąć.

maluch - ten w brzuszku - ma juz 1700 i wszystko na USG wychodzi ok, termin USG mi się przesunął z OM tak o 4 dni , ale to i tak nic nie wiadomo kiedy się urodzi.
Kupiłam "nowy" wózek chicco CT 0.1 i jestem póki co zadowolona, a mutsy na sprzedaż - nigdy nie byłam z niego zadowolona.

Pozdrawiam

Ja już zdjadłam 2 pączki - u teściowej, gdy odwoziłam Olinka - mąż pisał, że kupił dla nas do domu na wieczorne obżarstwo, więc już sama nie kupowałam ...

Anna gratulacje dla Mikołaja i za postępy pieluchowe i za samodzielność! Super że maleństwo zdrowe, a kiedy się dokładnie urodzi to się dopiero okaże! I fajne, że masz nowy wózek, nie ma co się męczyć!!!

Anna - gratulacje dla Mikołajka i dla Ciebie. Cieszę się, ze Maluszek zdrowy.

Natalia śpi, mam czas na swoje sprawy ;-) Głodna wciąz chodzę, chyba zima idzie ;-) a pączków jeszcze dziś nie jadłam.

Matko, ja nie mogę mieć za dużo wolnego czasu ;-) Zrobiłam tyle jedzenia, ze nie wiem kto to wszystko zje, szczególnie, że Kamil dziś idzie na bankiet ;-) no, ale nic to, najwyżej pozamrażam, na gorszy moment.

reklama
Witam,
A mnie sie wstyd przyznac ile paczkow zjadlam, po licho cwiczylam;-) no ale tlusty czwartek raz w roku, inne swieta z reszta tez;-)

Do góry