witajcie dziewczyny!
rany, dziwnie się czuję;-)
Boziu drogi nie wiem już zupełnie co się u Was dzieje. Mam nadzieję że wszystko ok.
Robiłam w styczniu trening czystości Idze...ale nie wypalił. Więc znowu przerwa. Specyficzna ta moja Igula. To wiem na pewno! Machnęłam ręką jak jednego dnia skończyło się niesikaniem w ogóle nawet po nogach czy w pieluchę nie wspominając o nocniku czy toalecie.
No ale to już ustaliłyśmy dawno, że ostatnia pożegna się z pieluchami więc....;-)
U nas właściwie bez większych zmian...choć nie wiem na czym stanęłam ostatnio
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Iga słodka, nauczyła się robić groźne miny, bosko z nimi wygląda (może kiedyś uda mi się pstryknąć fotkę), Oskar najlepsza średnia z klasy, choć nie będzie czerwonego paska (zachowanie DOBRE) - taki z niego gagatek ostatnio! Muszę powiedzieć, że parę razy były niemałe starcia!!!
Idze kończy się etap buntu a Oskarowi zaczął. Mówię Wam, ten drugi jest mniej przyjemny. Dużo więcej czasu ostatnio Oskarowi poświęcamy..może poświęcam bo taty wciąż nie ma....choć ciągle zdecydowanie za mało!
Byliśmy wczoraj z Oskarem i jego klasą na Jeziorze Łabędzim. Nawet nie wiedziałam wcześniej jak mi tego brakowało.
Wiecie co, jestem straszną domatorką. Syndrom ten uaktywnil się bardzo ostatnimi czasy...za dużo pracuję i odczuwam koszmarny niedobór spędzania czasu w domu.
No a takie korki, w jakie się wczoraj władowaliśmy w centrum, spiesząc się do teatru to juz był kosmos.
Iga śpi, jak wstanie wybieram się z dzieciakami na plac zabaw...chyba że zacznie padać.
Cały tydzień siedzieli w domu (wirus żołądkowy) więc je roznosi.
Andrzej oczywiście w pracy.
Ze zmian to chyba tylko tyle, że przefarbowałam się na ciemno
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
czyli wracam do swojego koloru. Pamiętasz
Doxa jak nie moglyśmy dojść jaka ja jestem pora roku???? To chyba wszystko przez kolor włosów. Jedno się potwierdziło, że kolor włosów tylko zimny!!!
NK - strasznie rozbuchany temat. Trochę mnie cała ta otoczka zniesmaczyła i chwilowo nie odczuwam potrzeby.
Do przedszkola składamy podanie w lutym...