reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Dzien Dobry, ale się tu wczoraj dział. Teddy is back!!! Ale fajnie. Magdusiek, puzzle z 25 części? Wow! Mała ci już układa caly obraz. Filmy będzie robiła jak nic. A i Oli też z 25 części? To będzie jakaś kooprodukcja :-)Weronika póki co rozwala puzzle :-)tusiekn zazdroszcę ci tej siłowni,ja cierpię na brak ruchu. Chyba że w kuchni, ciągle mam gości...

Dzień dobry!

Drzewko miło, że zajrzałaś! Goście? No to już wiem, czemu brakuje Ci czasu na BB. Pochwal się jakie pyszności dla gości przyrządzasz - szukam inspiracji na weekend.

och Doxa, to zależy. Przekrój potraw jest różny od fondue jak wiesz poprzez burritosy Magduśka, najprostsze spaghetti alio al olio, podlaską babkę ziemniaczaną z sosem grzybowym, twój torcik serowy, keks bananowy, szarlotkę na ciepło z lodami, lody z ciepłym sosem malinowym uff.. ciągle pada nanananananananananananana.. Kasiek74 dobrze że się za siebie wzięłaś, pozdrawiam szczególnie ciepło.

Witam!
Teddy,bardzo miło Cię znów" poczytać." :-) Cieszę się,że u Krystianka wszystko w porządku.Ty chyba też masz dobry nastrój sądząc z tego co piszesz.:-)
Kurcze zdjęcia mi się nie chcą otworzyć i kawalera nie mogę zobaczyć.
Drzewko, ja też się cieszę. I tez pozdrawiam ciepło.

A puzzle Nadulka tez układa na 24 elementy,ale z odrobina mojej pomocy . A liczy do dziewięciu, ale nie koniecznie w kolejności. ;-)raczej nigdy w kolejności:-D

Widzę, że jakieś wybitne macie dzieci !

O część zdjęc mi się otworzyło. Krystian to spory facet, super mu w takich dłuższych włoskach.I jaki blondasek!

Doxa, konik oswojony ( czy raczej Nadia ) ;-) ale ,żeby jakiś szczególny zachwyt , to chyba nie. no cóż nie każde dziecko potzrbuje stymulacji układu przedsionkowego ;-)

Dobry wieczor
Drzewko dobry i taki ruch, podziwiam cie, ze robisz takie pysznosci dla gosciu majac male dzieciaki.
U nas minal szal na konika, jest tylko przewracany a wczoraj stracil raczke do trzymania. Powiedcie mi czy wasze dzieci maja szalone pomysly jak moje? Wszyskie zabawki pluszaki ktore czasowo nie lubi wrzuca do zlewu. Nie wiem czy pisalam, ale w podobny sposob spalil sie malutki misiek na kuchence ktorego Tusiek rzucil. Od tamtej pory przynajmniej na kuchenke juz nie rzuca. Nie mam juz argumentow do przekonania go, ze tak nie wolno:wściekła/y:

reklama
Nadia nie miewa jakiś dziwnych pomysłów. Za to obraża się na bajki - teraz obraziłasię na Sąsiadówijeszcze paręinnych.W sumiena okrągło ogląda Little people,no i od rana czeka na FIfi.

A body juz daaaaaawno nie nosimy. Body bardzo nie lubimy !;-) Kochamy podkoszulki,albo w ogóle bez .;-)

Do góry