reklama
Doxa
Fanka BB :)
Ja na wino urwałam się dziś, z kolegą :-)
Ooooo z kolegą mówisz? Fajnie!! :-) :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
No, fajnie :-)
To taki lepszy kolega ;-)
Prezes urósł. I z dziećmi widze jakoś chętniej przebywa niż niedawno - dawno :-)
A ja się miałam pochwalić, ze moej dziecko układ apuzzle z 25 elementów. Myslałam, ze to norma, ale dziś na zajęciahc dzieci robiły takie wyklejanki, wycinanki i późneij pani mówiła rodzicom, zeby starały się to układać - a to z trzech kawałków było ;-) I na moje hasło - o, super, Natalia wielbi puzzle i układa poszło dalej.... i się dowiedziałam jakie mam dziecko rozwinięte ;-)
To taki lepszy kolega ;-)
Prezes urósł. I z dziećmi widze jakoś chętniej przebywa niż niedawno - dawno :-)
A ja się miałam pochwalić, ze moej dziecko układ apuzzle z 25 elementów. Myslałam, ze to norma, ale dziś na zajęciahc dzieci robiły takie wyklejanki, wycinanki i późneij pani mówiła rodzicom, zeby starały się to układać - a to z trzech kawałków było ;-) I na moje hasło - o, super, Natalia wielbi puzzle i układa poszło dalej.... i się dowiedziałam jakie mam dziecko rozwinięte ;-)
Teddy
Październikowa mać
a mowi, nieduzo, ale mowi... powtarza wszystko co uslyszy nawet calkiem wyraznie, ale sprowadza slowa do dwoch sylab, zaczyna laczyc slowa, liczy od 1 do 9 najchetniej wchodzac po schodach i rozpoznaje wiekszosc cyferek, literki go nie kreca...
a bodziaki z kappahla nadal w uzyciu, po domu nic sie lepiej nie sprawdza (czyt. nie dopiera), jeszcze pochodzi do lata... :-)
...i fakt, juz jest bardziej towarzyski, co nie oznacza ze jest... chwile posmigal w koleczku, ale wiekszosc imprezy z boku, ale bez zniecierpliwienia... uczlowiecza sie powoli... ;-)
a bodziaki z kappahla nadal w uzyciu, po domu nic sie lepiej nie sprawdza (czyt. nie dopiera), jeszcze pochodzi do lata... :-)
...i fakt, juz jest bardziej towarzyski, co nie oznacza ze jest... chwile posmigal w koleczku, ale wiekszosc imprezy z boku, ale bez zniecierpliwienia... uczlowiecza sie powoli... ;-)
Doxa
Fanka BB :)
Magdusiek gratulacje dla Natalki! Oli też układa 25 :-) Pamiętasz, z klockami było podobnie, pani mówiła, że dziecko postawi w wieżę max 3, a nasze stawiały dużo więcej!
Teddy no to super! Pamiętam, jak się martwiłaś że on nic nie chce mówić!
Teddy no to super! Pamiętam, jak się martwiłaś że on nic nie chce mówić!
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy - no fakt, ja ją czesto widze w towarzystwie starszych dzieci i tak jakoś zapominam, ze ona młodsza. w sensie, ze tamte bliżej trzech czy 2,5... a w tymwieku to sporo ;-)
Ale fakt, teraz w niedzielę byłyśmy na urodzinach i były dzieci bardziejw wieku Natalki to ona jednak była mocno "hej do przodu" ;-)
Ale fakt, teraz w niedzielę byłyśmy na urodzinach i były dzieci bardziejw wieku Natalki to ona jednak była mocno "hej do przodu" ;-)