reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
o rany! jaki blondasek z Prezesa! Jak wyrósł (ale w bodziaka z Kappahla jeszcze wchodzi ;-))
Fajny chłopak!
Jak z mówieniem u niego?

No, fajnie :-)
To taki lepszy kolega ;-)

Prezes urósł. I z dziećmi widze jakoś chętniej przebywa niż niedawno - dawno :-)

A ja się miałam pochwalić, ze moej dziecko układ apuzzle z 25 elementów. Myslałam, ze to norma, ale dziś na zajęciahc dzieci robiły takie wyklejanki, wycinanki i późneij pani mówiła rodzicom, zeby starały się to układać - a to z trzech kawałków było ;-) I na moje hasło - o, super, Natalia wielbi puzzle i układa poszło dalej.... i się dowiedziałam jakie mam dziecko rozwinięte ;-)

a mowi, nieduzo, ale mowi... powtarza wszystko co uslyszy nawet calkiem wyraznie, ale sprowadza slowa do dwoch sylab, zaczyna laczyc slowa, liczy od 1 do 9 najchetniej wchodzac po schodach i rozpoznaje wiekszosc cyferek, literki go nie kreca...

a bodziaki z kappahla nadal w uzyciu, po domu nic sie lepiej nie sprawdza (czyt. nie dopiera), jeszcze pochodzi do lata... :-)

...i fakt, juz jest bardziej towarzyski, co nie oznacza ze jest... chwile posmigal w koleczku, ale wiekszosc imprezy z boku, ale bez zniecierpliwienia... uczlowiecza sie powoli... ;-)

Magdusiek gratulacje dla Natalki! Oli też układa 25 :-) Pamiętasz, z klockami było podobnie, pani mówiła, że dziecko postawi w wieżę max 3, a nasze stawiały dużo więcej!

Teddy no to super! Pamiętam, jak się martwiłaś że on nic nie chce mówić!

no Magdusiek, 25 elementow na 2 lata to chyba nie norma... :-)

brawa dla Natalki, ma zmysl dziewczyna... :-)

Teddy - no wiesz, od czegos trzeba zacząć. :-) w sensie towarzystwa innych dzieci ;-)
A z tym żłobkiem to faktcznie, olac, zaraz przedskzle będzie.

Doxa - Natalia ma dwa bodziaki, które uwielbia :-) Jeden kappahlowy,a drugi z cubusa ;-) I też jeszcze trochę pośmiga, a mam wrażenie, ze podrosla, sądzać po długości spódniczek i spodni.

reklama
Teddy - no fakt, ja ją czesto widze w towarzystwie starszych dzieci i tak jakoś zapominam, ze ona młodsza. w sensie, ze tamte bliżej trzech czy 2,5... a w tymwieku to sporo ;-)
Ale fakt, teraz w niedzielę byłyśmy na urodzinach i były dzieci bardziejw wieku Natalki to ona jednak była mocno "hej do przodu" ;-)

Do góry