reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
no no goscie sie pojawiaja;-) Teddy ale sie Krystian zmienil, baaardzo wydoroslal, ale kombinator to on chyba niezly jak Natek widzac po radyjku;-)
Magdusiek powiadasz wino z kolega? fajnie, a Kamil wie?;-)
U nas body na topie, Natek sobie kupil ostanio, ale zdecydowanie lepsze sa podkoszulki.

Tusiekn - no pewnie, ze wie. Kamil ma świadomośc, ze jak ktoś od urodzenia mial przyjaciół-facetow to takie spotkania sa potrzebne itd. i ze bez nich ja umieram a z nimi odżywam na nowo i myślę lepiej i w ogóle,

Goście? nie zauważyłam! Tusiekn czy Ty też wino piłaś? ;-)

PS.
Ja piłam, grzańca, i właśnie sobie to uświadomiłam :-)

Doxa -gratuluję przytomności umysłu ;-) albo iości grzańca ;-)
Tuskein - Kamil raczej nie bywa zazdrosny, szybciej ja.

Magdusiek no właśnie nie wiem czy to zmęczenie czy grzaniec ... ale w zasadzie grzeniec to nie wino! ;-)

Tusiekn no pisała, ale że trochę, więc się nie liczy!
Jak było na siłowni? Czujesz mięśnie czy się obijałaś?;-)

reklama
Rany Doxa ostanio wlasnie biore wieksze obiazenia, niestety czuje tylko miesnie brzucha, przez dwa dni nie moglam sie podnosic, ale na zakwasy najlepsze jest ponowne cwiczenie. A jacy przystojni instruktorzy:-D Cos mi se juz plecie, nie wyspana jestem i dzisiaj planujemy sie wczesniej polozyc. Osatnio jakos malo sypiamy.

Do góry