reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Liczę na to, że Oli zacznie sypiać w dzień, fajna sprawa! Ale nie robię sobie nadziei! On, z przerwami, już od dawna nie sypia. Zdarzało mu się np. kilka dni pod rząd usnąć i znowu nie spał, zdarzało mu się zasypiać co 2-3 dni i znowu nie spał. Nawet nie pamiętam od kiedy to trwa ... Mimo to, uważam że on tych drzemek potrzebuje! Ale na siłę go nie zmuszę przecież. Czasem przyśnie w samochodzie ok. 18-19, ale wtedy śpi max 15 i gdy go wyjmuję budzi się.
chyba czytam o swoim dziecku :tak:

jedną wizytę zaliczyłam,u endo,jak zawsze pan doktor napełnił mnie optymizmem i dobrym nastrojem . może powinnam u niego co tydzień na wizyty,jak do pychoterapeuty...;-)

Magduś,już wiesz co najważniejsze w przedszkolu,atmosfera

Kasiek oby kolejne wizyty u innych lekarzy byly takie optymistyczne jak ta:tak:
Poszlam na aerobic a wyladowalam na silowni:confused:wkurzyl mnie prowadzacy. Teraz bym sobie zjadla krowki hmmm

Kasiek jak tez chce wiosny a najbardziej nam brak popoludniwych spacerow.
Mi Doxa zrobila smaka na krowki. Musze sie pepsi zadowolic;-)

Ja tez chetnie bym poszła na spacer w ciepłe popołudnie:tak:
ciekawe co u Teddy,jakos często myslę ostatnio o niej i Krystianie. może któraś z Was ma jakieś wieści?

Hej!
Kasiek witaj w klubie ;-)

Tusiekn te krówki przypomniały mi czasy ciąży, gdy jedna z nas wspomniała na forum że ma na coś ochotę lub coś akurat je i zaraz reszta o tym samym marzyła ;-)

Kasiek masz rację, że nie jesz krówek, mi teraz jest nie dobrze, a takie smaczne były ;-)
Cieszę się, że dzisiejsza wizyta taka pozytywna, oby kolejne były również takie!

reklama
Właśnie wracam z galeryjki! Jaki z Tuśka elegant! Mikrofon bardzo do niego pasuje! Czyżby rósł nam przyszły wokalista?

Do góry