reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Liczę na to, że Oli zacznie sypiać w dzień, fajna sprawa! Ale nie robię sobie nadziei! On, z przerwami, już od dawna nie sypia. Zdarzało mu się np. kilka dni pod rząd usnąć i znowu nie spał, zdarzało mu się zasypiać co 2-3 dni i znowu nie spał. Nawet nie pamiętam od kiedy to trwa ... Mimo to, uważam że on tych drzemek potrzebuje! Ale na siłę go nie zmuszę przecież. Czasem przyśnie w samochodzie ok. 18-19, ale wtedy śpi max 15 i gdy go wyjmuję budzi się.
chyba czytam o swoim dziecku :tak:

jedną wizytę zaliczyłam,u endo,jak zawsze pan doktor napełnił mnie optymizmem i dobrym nastrojem . może powinnam u niego co tydzień na wizyty,jak do pychoterapeuty...;-)

Magduś,już wiesz co najważniejsze w przedszkolu,atmosfera

Kasiek oby kolejne wizyty u innych lekarzy byly takie optymistyczne jak ta:tak:
Poszlam na aerobic a wyladowalam na silowni:confused:wkurzyl mnie prowadzacy. Teraz bym sobie zjadla krowki hmmm

Kasiek jak tez chce wiosny a najbardziej nam brak popoludniwych spacerow.
Mi Doxa zrobila smaka na krowki. Musze sie pepsi zadowolic;-)

Ja tez chetnie bym poszła na spacer w ciepłe popołudnie:tak:
ciekawe co u Teddy,jakos często myslę ostatnio o niej i Krystianie. może któraś z Was ma jakieś wieści?

Hej!
Kasiek witaj w klubie ;-)

Tusiekn te krówki przypomniały mi czasy ciąży, gdy jedna z nas wspomniała na forum że ma na coś ochotę lub coś akurat je i zaraz reszta o tym samym marzyła ;-)

Kasiek masz rację, że nie jesz krówek, mi teraz jest nie dobrze, a takie smaczne były ;-)
Cieszę się, że dzisiejsza wizyta taka pozytywna, oby kolejne były również takie!

reklama
Właśnie wracam z galeryjki! Jaki z Tuśka elegant! Mikrofon bardzo do niego pasuje! Czyżby rósł nam przyszły wokalista?

Do góry