reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa - Oli pewnie zacznie spac, Natalia miała przerwę, a teraz pokłada się o podobnej porze w ciągu dnia, ewidentnie cos tam jej się pozmieniało.

reklama
u nas drzemki sa nadal, jeszcze sie mu nie zdarzylo zeby nie spal w dzien odkad jest z nami:-) teraz tylko mu sie przedluzylo spanie i zasypia ok 14.

Tusiekn - no to kochana nie wiesz jak to może być ;-) Ja dopiero teraz czuję jak bardzo bylam zmęczona. I jak barzdo się przyzwyczaiłam do braku drzemki, dziś nie wiedziałam co ze sobą zrobić ;-)

Noo ale kiedys nasze dzieciaki wyrosna z drzemek. Poki co tyle mamy wolnego co spia;-) Fajnie bylo jak spaly dziciaki 2 razy dziennie, ale teraz sa w takim fajowym wieku.

Liczę na to, że Oli zacznie sypiać w dzień, fajna sprawa! Ale nie robię sobie nadziei! On, z przerwami, już od dawna nie sypia. Zdarzało mu się np. kilka dni pod rząd usnąć i znowu nie spał, zdarzało mu się zasypiać co 2-3 dni i znowu nie spał. Nawet nie pamiętam od kiedy to trwa ... Mimo to, uważam że on tych drzemek potrzebuje! Ale na siłę go nie zmuszę przecież. Czasem przyśnie w samochodzie ok. 18-19, ale wtedy śpi max 15 i gdy go wyjmuję budzi się.

Dzień dobry
Rano obudziło mnie raxne "wstań, proszę! już", więc cóż było robić... ratuję się kawą z ekspresu, ale dobra...
Prezydencik nie do końca pokrzyżował moje plany, impreza się odbędzie tylko nieco okrojona, w sensie, ze bankietu nie będzie, wiec dziś wieczorem mam wychodne. A Kamil wraca jutro....

Witam!!!
Dziekuje bardzo za komplementy pod adresem moich córeczek

Doxa Patrycja urodziła sie z ciemnymi włoskami, jak skończyła roczek to była jasną blondynką a później powoli zaczęły jej włosy ciemnieć.Nie wiem jak to będzie z Julką, od niedawna zauważyłam że nie ma już tak jaśniutkich włosków jak miała latem.Nie wiem czy to brak słońca czy też zaczynaja jej ciemnieć.

Jestem teraz w pracy ale juz za godzinke ide do domu i cały weekend wolny.Planuję troche ogarnąć mieszkanie ale nie wiem czy mi sie to uda.POZDRAWIAM!!!

reklama
Witam,
Ale u mnie dzisiaj wieje, a slonce przepiekne.
Doxa ale masz pysznosci:-) Ja juz zjadlam swoje slodkosci na dzisiaj i pozniej ide to spalic na aerobic.
Ciekawe dlaczego inne dziewczyny sie nie odzywaja:baffled:

Do góry