reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dzien dobry.
Nic mnie nie boli:-)
Mala niech Zuzia zdrowieje. A ten mocz to ona ma przy kazdym sikaniu czy tylko rano?
Dzieko mojej kolezanki non stop choruje a nie ma jeszcze roczku. Bidula nawet na spacery nie chodzi bo co wyzdrowieje to od nowa:-( Juz drugi raz ma zapalenie pluc, nie mowiac o oskrzelach. Przykra sprawa.
Magdusiek to juz niedlugo do pracy. Ja mysle dopiero jak Tusiek pojdzie do przedszkola od 3 lat.

Ja planuję wrócić do pracy tak, żeby przez kilka miesięcy pracowac a póxniej mieć przerwe i znów. Wiec pomyslałam, ze moze lepiej wrócić teraz, żeby późneij móc gdzies wyjechac ;-)

Witam!
Mała, oby juz infekcje Zuzi nie wracały.
ja odebrałam wyniki,:-(tarczyca fatalnie,ale chociaz wiem skąd nastrój depresyjny,zmeczenie itd. Dzwoniłam do mojego endo,jutro idę,ale i tak kazał mi iśc na wizytą umówioną z kardiologiem,żeby posłuchał serducha :-( .mam nadzieję,że szybko mi wszysto przejdzie...

Kasiu - kurcze, dobrze, ze badania zrobiłas. Trzymam mocno kciuki, zeby szybko minęło.

Uff, Natalia wróciła do drzemki w ciągu dnia, jak dobrze.

reklama
Do góry