reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Dzien dobry.
Nic mnie nie boli:-)
Mala niech Zuzia zdrowieje. A ten mocz to ona ma przy kazdym sikaniu czy tylko rano?
Dzieko mojej kolezanki non stop choruje a nie ma jeszcze roczku. Bidula nawet na spacery nie chodzi bo co wyzdrowieje to od nowa:-( Juz drugi raz ma zapalenie pluc, nie mowiac o oskrzelach. Przykra sprawa.
Magdusiek to juz niedlugo do pracy. Ja mysle dopiero jak Tusiek pojdzie do przedszkola od 3 lat.

Ja planuję wrócić do pracy tak, żeby przez kilka miesięcy pracowac a póxniej mieć przerwe i znów. Wiec pomyslałam, ze moze lepiej wrócić teraz, żeby późneij móc gdzies wyjechac ;-)

Witam!
Mała, oby juz infekcje Zuzi nie wracały.
ja odebrałam wyniki,:-(tarczyca fatalnie,ale chociaz wiem skąd nastrój depresyjny,zmeczenie itd. Dzwoniłam do mojego endo,jutro idę,ale i tak kazał mi iśc na wizytą umówioną z kardiologiem,żeby posłuchał serducha :-( .mam nadzieję,że szybko mi wszysto przejdzie...

Kasiu - kurcze, dobrze, ze badania zrobiłas. Trzymam mocno kciuki, zeby szybko minęło.

Uff, Natalia wróciła do drzemki w ciągu dnia, jak dobrze.

reklama
Do góry