reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Tralala, moja córka usnęła!!!
Bingo!

Natalia zrobi laurki, miała robic na zajeciach, ale odwołałam jej udział, bo ja straznie chrypię jednak itd. I kompletnie zapomniałam o tym, ze na tę godiznę jechałabym z godiznę... ;-)

U nas na Dzień Babci i Dziadka będą rodzinne zdjęcia,które robiliśmy w Wigilię w jakiejś oprawie, no i chłopcy przygotuja prezentacje zdjęć całej trójki . :-) Nadia najwyżej da kwiatuszki.:-)

Witam!!! Znowu nie zaglądałam ale Julcia mi sie pochorowała, ma gorączkę i skończyło się na antybiotyku.My planujemy na dzień babci i dziadka dać po laurce i kwiatku.Chcieliśmy kalendarze ale za późno się zorientowałam i pewnie by już nie doszły.Doxa napisz proszę gdzie zamawiałaś te kalendarze na allegro? jak tak to pod jakim nickiem był sprzedawca.Może uda mi się zebrać i zamówić na Święta Wielkanocne

Kasiu - miło Cię widzieć.
Piękne kalendarze sa u Ententino, były u nas hitem gwiazdkowym. Tym barzdiej jeśli sa zrobione ze zdjeć "dzieciowych".

Cos dziś forum pustawe....

Witam
Ale dzisiaj Natek dlugo zasypial, zabawial byle tylko nie spac. My chyba tez laurki zrobimy i moze cos na oslode.
Natek kupil sobie dzisiaj jak on to mowi "bodi" body z napisem ze bardzo kocha tate i jest zachwycony.

reklama
Dzień dobry!
My wczoraj odwiedziliśmy jedną babcię i dziadka (tych dalej miszkających) - kalendarz bardzo się spodobał :-) W poniedziałak pójdziemy do drugich dziadków.
A dzisiaj tata wyjechał na imprezę firmową i wróci dopiero we wtorek wieczorem ... ale jakoś damy radę!

Kasia74 ja brałam kalendarze właśnie u Ententino - Magdusiek dzięki, są naprawdę śliczne!

Do góry