reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Tralala, moja córka usnęła!!!
Bingo!
Natalia zrobi laurki, miała robic na zajeciach, ale odwołałam jej udział, bo ja straznie chrypię jednak itd. I kompletnie zapomniałam o tym, ze na tę godiznę jechałabym z godiznę... ;-)
Bingo!
Natalia zrobi laurki, miała robic na zajeciach, ale odwołałam jej udział, bo ja straznie chrypię jednak itd. I kompletnie zapomniałam o tym, ze na tę godiznę jechałabym z godiznę... ;-)
Doxa
Fanka BB :)
To ja przypomnę, ze we wtorek dla odmiany Dzień Dziadka :-)
Właśnie miałam to napisać :-)
Witam!!! Znowu nie zaglądałam ale Julcia mi sie pochorowała, ma gorączkę i skończyło się na antybiotyku.My planujemy na dzień babci i dziadka dać po laurce i kwiatku.Chcieliśmy kalendarze ale za późno się zorientowałam i pewnie by już nie doszły.Doxa napisz proszę gdzie zamawiałaś te kalendarze na allegro? jak tak to pod jakim nickiem był sprzedawca.Może uda mi się zebrać i zamówić na Święta Wielkanocne
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
My wczoraj odwiedziliśmy jedną babcię i dziadka (tych dalej miszkających) - kalendarz bardzo się spodobał :-) W poniedziałak pójdziemy do drugich dziadków.
A dzisiaj tata wyjechał na imprezę firmową i wróci dopiero we wtorek wieczorem ... ale jakoś damy radę!
Kasia74 ja brałam kalendarze właśnie u Ententino - Magdusiek dzięki, są naprawdę śliczne!
My wczoraj odwiedziliśmy jedną babcię i dziadka (tych dalej miszkających) - kalendarz bardzo się spodobał :-) W poniedziałak pójdziemy do drugich dziadków.
A dzisiaj tata wyjechał na imprezę firmową i wróci dopiero we wtorek wieczorem ... ale jakoś damy radę!
Kasia74 ja brałam kalendarze właśnie u Ententino - Magdusiek dzięki, są naprawdę śliczne!