reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dzień Dobry! Cztery babcie, no nieźle. Weronika tez namachała wczoraj laury i tez dużo na szczęście kupiliśmy jej farby do malowania ręką i szybko poszło. :) Będą dla dziadków i babć i wujków-dziadków bez wnuków i pani Janeczki.. Dzisiaj impreza. Mamy tez trzy książeczki z serii o Kamyczku i teraz z uporem maniaka Weronisia chce aby jej czytać fragment, w którym mama łaskocze Kamyczka :)) Dzięki za wszystkie komplementy.

reklama
WITAM!
Własnie usiadlam,żeby popracować, ale jakoś nie mam weny ...:-p
Przeglądałam zdjęcia w galeryjce,
Drzewko, Ptaszyna Ci wyrosła i cudny z niego ptaszek...
Kasiu, sliczne masz dziewczyny.Julcia bardzo sie zmieniła...:-)

No tak, zgadza się, sama jestem, Oli śpi, a ja pracuję, ale też nie mam weny, to zerkam tu i ówdzie w internecie ;-)

A moja córka wcale nie śpi.... a ja jestem wykończona po dzisiejszym dniu, wizycie księdza po kolędzie i innych takich.

Hi,hi to tak jak ja !!!:-) mimo braku weny i kuszących stron musiałam napisać sprawozdanie za I semestr. Prawie mi się udalo.;-)

Kasiek "bat" swoje robi! Ja jak mam presję, to wena od razu przychodzi ;-)

Magdusiek no nieźle! A Natalka przespała się w dzień, czy tak od rana biega?

reklama
Do góry