reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzień dobry
Nie ma zao co :-) Kalendarze naprawde sa rewelacyjne.
Doxa, a to pierwszy raz keidy zostajesz sama z Olinkiem?

reklama
Magdusiek nie, nie pierwszy raz, ale lubię jak jest tata wieczorem w domu ;-)
Pyszne sushi? Jak robiłaś? Wrzuć przepis~

Drzewko Weronika to niezła modelka, pozuje zawodowo. Śliczna dziewczynka! A Filipiek jaki słodki! Sama radość! (gdybym nie wiedziała, że to on, to pomyślałabym że to zdjęcie malutkiej Weroniki!)

Kasiu jakie masz ładne córeczki! Czy Patrycja w dzieciństwie też była blondyneczką jak Julcia?

Dzień dobry
Ja chciałam napisac, ze Weronika i Filipek swietni są, jedno i drugie model na 100%.
I chciałam donieśc, ze się wyspałam.

Dzień dobry!
Ja średnio się wyspałam ;-) Tradycyjnie, za późno się położyłam!

My dzisiaj idziemy do drugich dziadków z życzeniami.

Natalia własnie kończy robić laurkę dla babci (czwartej z kolei), dla dziadków pomaluje farbamni, zeby były inne :-) I dziś popołudniu pojedziemy, a częśc puścimy pocztą :-)

reklama
Do góry