reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Ciekawa jestem nowej grzywki Natalki :-)

Ja się położyłam z moją Natalka po 15:00 i teraz się obudizłam, ona jeszcze śpi. Ale kasłała przez sen, kurcze. Chyba na noc dostanie coś na ew., przeziębienie.
Luszka - u ns prezenty też sa dla wszytskich, niezła lista co roku dlatego zaczęłam w listopadzie i niektore mamy już spakowane.
TYle tylko, ze wtym roku trzeba juz się chcować przed Natalią i z kupowaniem i z pakowaniem, bo wsyztsko kojarzy, tlumaczyłam jej, ze gwiazdki na kgtóre mnie naciągnęla z sklepie weźme sobie Mikołaj i naklei na prezenty itd, nie jest lekko, zrobiłams obei stanowisko pracy u rodziców w piwnicy ;-) W takim pomieszczeniu do kórego Natalia nie zaglada i upycham tam po kolei wsyztsko.

reklama
Witam!
Luszka,proszę o fotke Natalki wnowej grzywce! Z całą pewnością znajdziesz cosciekawego dla Adasia. W końcu jest chłopcem, a Natalka dziewczynką i jakieś "chłopackie" zabawki musi mieć;-)
Magduś, rany ja jestem niezadowolona jak Nadia idzie spać po 21, więc podziwiam Twoja cierpliwość.:tak:

My tez wyruszylismy dziś za prezentami. Kupilismy prezenty dla dzieci od teśćiów- co rok mamy takie zlecenie;-).Nadia dostanie kotka chodząco miałczącego zgodnie z prośbą i książkę dżwiękową Kubusia Puchatka.
Domek Fifi oglądałam, jest ok,ma trochę male elementy ,ale życzenie musi być spełnione:-)Tylko zamówię na allegro,bo taniej niz w hurtowni.

Kasiu, ja czasem też podziwiam sowja cieprliwośc, Natalia niedawno wstała, wiec dzisjesza nco będzie młynem, ale nie spała w ciagu dnia już dawno, a dziś ewidentnie tegos nu potrzebowała.
Ale trudno, jakos wytrzymamy ;-) TYm bardziej, ze Kamil własnie wrócił z pracy, we dwójke latwiej.

Dobry wieczór!

Luszka ja też proszę o zdjęcie Natalki, bardzo jestem ciekawa nowej grzywki!
A co do prezentu, o rany ja to już zapomniałam czym się bawią 4-miesięczne chłopaki ... chyba jeszcze grzechotki, maty edukacyjne, łuki i tym podobne zabawki, miękkie, szeleszczące, gumowe ... Kiedy to było?? Ależ to się szybko zapomina!

Dziewczyny zazdroszczę Wam postępów prezentowych. Ja prezentów nie mam ani grama, nie wiem co zrobić, nic kompletnie nie przychodzi mi do głowy, nic! Zero pomysłów! I dla dzieci i dla dorosłych, pustka!

A co do spania, Oli też ostatnio coraz później chodził spać tzn. ok. 22:00, powróciły nam drzemki w ciągu dnia, więc i spanie nocne się przesunęło! Ale uznaliśmy, że od dzisiaj go przestawiamy. Poszedł się kąpać o 19:30, usnął gdzieś przed 21, ale nie wiem o której bo tata usnał razem z nim ;-).

dobry wieczór. my też nie mamy jeszcze prezentów..i tez chcieliśmy wyskoczyć dzisiaj. Dzieci miały iść na podrzutkę do teściów ale niestety teściowie " nawalili" i poszli na imprezę. Tym sposobem spędziliśmy niedzielę w prawdziwie rodzinnej atmosferze;-)
Doxa jak twoje zakupy? Ubiegłam Luszkę i wkleiłam swoje dziecię z nową grzywą...a kasiek74 zdjęć z chrzcin jeszcze nie mam.:dry:

Witam!
Lecę oglądac zdjęcia!
poza tym niedziela jak zazwyczaj spędzona na domowym odpoczynku.
Drzewko, Ty lepiej przypomnij sobie hasło na allegro,bo w sklepach tłok kochana.Chyba , że sprzedasz dzieci na długi czas;-)
Reszta prezentów u nas zakupiona przez internet.

Dobry wieczor,
My tez prezentow zadnych nie mamy.
Luszka jak Adas nie ma po Natalce to proponuje Ci kupic sa takie fajne pileczki z fishera sensoryczne, sa rozne w dotyku, kudlate, chropowate. Adas jest juz w tym wieku ze spokojnie bedzie sie tym interesowac a i uczyl przy okazji. Natek mial je pierwszy raz wlasnie w tym wieku.
U nas z obcieciem nie ma problemu, Natek sam sie dopomina i chce obcinac i moze nawet godzine siedziec jak ja go obcinam. Wychodzi nawet niezle:-)
Doxa podziel sie pomyslami co kupilas na prezenty, moze cos odgapie;-)
W sklepacg masakra, kolejki okropne.
Pieklam dzisiaj pyszne buleczki na sniadanie, dawno nie jadlam cieplego pieczywa na sniadnie.
Drzewko a ja myslalam ze Wy z tesciami mieszkacie:confused:

reklama
Drzewko - zdjecia genialne.
Doxa - jak shopping?
Ja dzis byłam po dodatkowy gres, cały czas mieszamy, Kamil wymiękł dzisiaj, gdyby ktoś mu powiedzial kilka miesiecy temu, z ekupi czarny gres do przedpokoju i będzie rozważał dokupienie kilku kafelków z kryształkami to chyba by nie uwierzył..... a jednak. Szkoda tylko, ze te z kryształkami mają inny rozmiar :-(

Do góry