reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Mnie tez brakuje pomyslow, dlatego pomyslalam po co sa w koncu ksiazki kucharskie u mnie. Natek praktycznie w kolko te same zupy jada dlatego teraz nadchodzi u mnie faza zup kremow. Ostatnio robilam krem z selera, pycha. I marza mi sie ziemniaki z pesto. Kurde glodna jestem:-)

reklama
Hej, u nas temat pieluch z zazdrości na szczęcie zamknięty. A zasypianie i szaleństwa z powodu braku spacerów mamy bardzo podobne. Ostatnio przegięła na maksa i Michał zamiast się rozpłakać jak Magdusiek perfidnie zabrał jej domek. Poleciała sprawdzić czy jej ukochany tatuś na serio posunął sie aż tak daleko, przylatuje do mnie i mówi: uff, ciastoliny nie zabrał...:-D

w kuchni też jestem ostatnio noga, nie tylko mi się nie chce ale też nie umiem. Uczucie mi raczej obce. Zwalam na szok poporodowy..:-D

Luszka jaki Adas rewelacyjny, pieknie podnosi glowke do zdjecia. A Natalka dzielni epilnuje brata, i jakie wloski ma dlugie:-) z czapkami jak Natek, wybiera male ze szafy i pozniej sie nasmiewa ze siebie w lustrze.

Luszka ale fajne masz dzieciaczki. Faktycznie fryzura Adasia imponująca, pamiętam że Natalka tez zawsze była do przodu z czupryną, a tu matka chce żeby jeszcze z nocnikiem się wychylała ;-)

Ja też ostatnio nie wiem co gotować ... daltego wczoraj, w ramach "pustki w lodówce" robiłam tartę! Polecam na wysprzątanie resztek ;-)

Magdusiek ojojoj skoro Natalka nie śpi w dzień to faktycznie masz ciężko! Dobrze, że zdrówko jej wraca, to trochę wyjdziecie na zewnątrz!
Oli też sporadycznie ucina sobie drzemki w dzień, nastały ciężkie czasy!!

No i niewiele myśląc właśnie pożarłam porcję tarty ... a dupka rośnie, ciekawe czemu??

Luszka ależ cudne zdjęcia! Natalia taka duża się wydaje przy Adasiu, śliczne dzieciaczki! Podobni są do siebie jak 2 krople wody!

Dziękujemy bardzo wszystkim za miłe słowa :-)

Doxa z tym podobieństwem to różnie słyszymy. Przeważnie że Natalka do mnie a Adaś do Jarka. Najbardziej zapamiętałam określenie Natalki jako "idealnej krzyżówki ;-)

Luszka - dzieciaki superowe!

z tymi obiadami to u mnie jest tak, ze znudziły nam sie dania typu czyszczenia lodówki jak tarta itd ;-) makarobny nigdy mi sie nie nudza, ale nie mogę powiedzieć, zeby to byl superowy sposób odżywiania się ;-)
Dziś był kuskus z warzywami ;-) Ale dla Kamila zrobiłam mięso, bo on niezbyt przepada za kuskusem. O jutrze wolę ne myśleć ;-)

reklama
Do góry