reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzien dobry,
Dziewczyny wielkie dzieki za gratulacje, nie moge sie nacieszyc ze wiekszosc spraw ktore mialam do zrobienia teraz moge robic bez ograniczenia czasowego i nie mam juz na glowie pracy.
Vertigo ale super mialas wyjazd, ja przypuszczam ze tez wyjechalabym z jakimis pierdulkami, albo bym nie wyjechala;-)
W galerii dzieci jak zwykle sliczne, Magdusiek zdjecie do ramki super ale powiedz gdzie Wy taki traktor dorwaliscie, Natek jak zobaczyl to byl zachwycony:-) Mala moja synowa pieknie wyglada na spacerku, kurteczka rewelecja. A zdjecia Weroniki z Drzewkiem ktoras z was dobrze to ujela jak odbicie, strasznie jestescie do siebie podobne. Tylko zdjecia Luszki mi sie nie wyswietlaja:baffled:
Mowie wam jakiego mam lenia, mam piec ciastka i chyba przeloze na jutro, firanki mialam zmieniac i tez nie chce mi sie. Dzisiaj chyba wyluzuje.
Wczoraj widzialam konia na biegunach jaki Tusiek ma dostac od dziadkow i jest rewelacja, kreci ogonem i w ogole taki slodki.

reklama
Vertigo dobrze ze teściowa nie zabiera Tosi na te cmentarze! ;-)
a z paznokciami nie pomoge, bo co prawda robiłamw piątek ale mam w miarę krótkie i tylko proszek mieniący się na zielono-różowo. Wiesz praca zmusza mnie do pokory! :-D

tusiekn dzięki :-)

A moje dziecko dzisiaj wstało ze mna o 9.20:-) a mnie i tak malo bylo. Wstyd sie przyznac ale ja jeszcze w pizamie.

Dla Ignasia wszystkiego najlepszego.

A my obydwie w pizamach. Wstałyśmy prawie o 10:00, ale poxno poszłyśmy spać, ja jakoś koło 2:00. Matko, czas to przestawić.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Ignasia z okazji urodzin

Tusiekn masz rację wyluzuj. Zasłużyłaś sobie na odpoczynek. :tak:
Magdusiek a Tobie życzę żeby już spokojnie było. A spa to świetny pomysł
Vertigo to nieciekawi z taka teściową. Dobrze że na mamę możesz liczyć.

A my bardzo dziękujemy wszystkim za miłe słowa. Też misie wydaje ze Adaś wygląda podobnie jak Natalka w jego wieku, no może bardziej okrągły jest ;-). W ogóle jak sie patrzy na zdjęcia to dopiero widać jak te dzieciaki się zmieniają...

A ja jakaś przymulona chodzę, spać mi sie chce,głowa boli i w ogóle coś wolno dziś funkcjonuję - tego posta chyba z pół godziny składam... :baffled: . Nawet K sobie zrobiłam ale chyba za słaba jest.

Do góry