reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
dzień dobry
moje dziecko wczoraj znów podniosło bunt na dzremkę więc zabrałyśmy się do Fikolandu. Ja dograłam menu- he he stanęło na tym, ze od nich będę tylko soczki! :-D I super! Niania się wyszalała i padła oczywiście w samochodzie.

Vertigo się wybiegała już po murze. ;-) kochana co z tą teściową? a jak mama daje radę? Tosia już ok? co to było? a mąż dobry jest! :-D szkdoa tylko ze nic nie napisał...

jeszcze mi tu Misia brakuje...

Dzień dobry wszystkim!

Vertigo no w końcu się odezwałaś!! Jak to teściowa zdezerterowała?? Pisz jak było na wyjeździe i zdjęcia wklej!!!

Dzisiaj urodziny IGNASIA - wszystkiego naj, naj!

Doxa bidulo, ty to zapracowan chyba jesteś... kochana mamy październik! ;-) a o fotkach pamiętamy! :tak: ;-)

najlepsze życzenia dla Ignasia Jazz!

Dzień dobry
A ja nie nadążam :-) Jakoś sama ze sobą. I w nocy zamiast spać to układam plan kolejnych dni, bo wszystko mi się kłębi, kurcze, mam nadzieję, że niedługo znów będzie nieco spokojniej.

Dla Ignasia wszytskiego najlepszego! Jazz, jak nie możesz się zalogowac to załóż w diabła nowe konto i juz. Ale teraz pewnie masz full pracy.

czesc!
u Tosi sie rozeszlo... na szczescie zadzialal engystol. tesciowa nie moze sie zajmowac dzieckiem, bo umiera po roatwirusie, ktorego przeszla 3tyg temu! (a jak Tosia miala to badziewie dwukrotnie, to babcia twierdzila, ze przesadzam :wściekła/y:), no i musi pobiegac po cmentarzach. ja juz jej nigdy nie zrozumiem!

zdjec nie mam- mam filmy, ale wrzuce zdjecie koszulki jaka kupilam dla Tosi, bo ladna :-)

wymiekam z robota. a na jutro wielkie tlumaczenie i pelno stron mi zostalo :eek: ide dzis na paznokcie- ktos ma jakies ladne? szukam pomyslu.

reklama
Vertigo - z teściową to wiesz, wpółczuję. Na paznokcie nie mam pomysłu, sama mam krótkie i az mi się nudzą,w ogóle sie sobie znudziłam, chyba czas na jakies spa w sprawie lepszego samopoczucia.
Dobrze, ze już jesteś :-)

Do góry