reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
A, to może Vertigo...... no właśnie, Vertigooo, gdzie ejsteś jakby zawołała Natalka.
Rany, ale ona gada i gada, ja wymiękam. I wszystko SAMA!

Magdusiek tam jest tylko chłopczyk dziewczynka i fotel (nie bujany:tak:) ale także cała masa róznych bajerów, funkcyjek, dopiszę póniej bo Filip ryczy a właśnie ululałam Weronikę.

To nie ja powiedziałam , że Vertigo:tak:. A taknaprawde,czemu koleżanka siędo nasnie odzywa? :baffled:

Magduś,ja widziałam ten domek w smykui z kosztami przesyłki tak samo wychodziło. Oglądałysmy go z Doxąjeszcze latem. Dla mnie bardzo podobny do littlepeopletylkotańszy.I z całą pewnością pasuje domałych ludzików

U mnie niedawno Kamil wrócił więc nikt się spać nie wybiera, chyba, ze ja sie położę.... ale póki co Natalka maluje, Kamil wysyła maile, a ja mam dość :-)

Witam!

No baby! Nie czepiac sie! Przeciez juz we wrzesniu meldowalam o Tajwanie! niniejszym sie odmeldowuje... poczynilam zakupy... milion chinskich pierdolek- matko, jak tam jest tanio!!! wypasiony obiad z homarami, itp dla 5 osob (najlepszy hotel) 100pln!

cierpie z powodu roznicy czasu. :-(

Toska sie wychorowala... tesciowa zdezerterowala pod moja nieobecnosc. wredna menda! i teraz tylko moja mama na posterunku.

kasiek, ja Cie strasznie przepraszam z ta kurtka! malz mi 'znalazl', juz wiem gdzie :wściekła/y: polecam mnie przelicytowac (zalicytowalam tylko za 15, wiec na pewno sie uda)! jeszcze raz przepraszam nie mialam zamiaru podbierac polowu ;-)

co jeszcze... tusiekn, GRATULACJE! reszty nie wiem, bo tylko ostatnie strony nadrobilam... komu sie nalezy to STO LAT! ;-)

postaram sie odmeldowywac co rano, ale nie obiecuje- pietrza mi sie 2 tygodnie na biurku :sorry:

Vertigo - super, ze jesteś :-) Zazdroszczę wyjazdu. A teściowa jak to zdezerterowała?
Kasiu - dziękuję za info o domku, to ja jeszcze zajrzę, może dokupię....

Vertigo witaj! fajny wyjazd miałaś
Magdusiek my też taki domek Natalcowi kupiliśmy ale już na gwiazdkę będzie;-) przynajmniej jedno z głowy. Zreszta co roku postanawiam takie zakupy robić wcześniej; tyle, że średnio sie to udaje. A tak sie złożyło ze sklep blisko i promocja więc... :-)
A domek fajny tak jak pisze Drzewko sporo bajerów ma.

reklama
To mnie zachęciłyście, kupię Natalce, ona się fajnie figurkami bawi,d zisiaj koń wchodził po schodach, schody wymysliła, ale aż miło było siedziec i patzreć jak sobie kombinuje.
Rany, ide spac.... drużyna pospała się, a ja grzebię w allegro i robię zakupy dla siostry ciotecznej.

Do góry