reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzień dobry
Dla Natalki 100 lat
Doxa - potworze, a jak myślisz? Według mnie warto :-)
Kasiu - dobrze Cię widzieć, zdrowia życzę i chwili czasu dla siebie!

Ja dziś chyba się nadmę... usłyszałam, ze przecież mogę sobie zrobic niedzielę codziennie więc co za problem... wrrrr.

reklama
Witam!

DLA NATALKI STO LAT,WSZYSTKIEGO NAJ....:-):-):-)

Magduś,a nie możesz?;-)Natalkę Kamilowi do walizki,aTy masz niedzielę!:tak:

Kasiu,fajnie, że sie odzywasz! i zdrówka zyczę.

Vertigo gdzieś przepadła.:szok:

Widzę, że wszystkie mamy studio wyborcze oglądają ;-) a ja pracuję,awłaściwie pracowałam.:tak:

Muszę pochwalić moją dziweczynkę, bo mamy ogromny postęp w nocnikowych sprawach,normalnie siedmiomilowy krok!:-) i to tak nagle i po prostu!:-) ciekawe tylko czy przy Niani będzie tak samo. Dzis nawet Nadia nie chciała pieluchy na spanie w dzień i wszystko było Ok.:-)

Dzień dobry, dzień dobry, ach, co to był za dzień. idę spać chyba, Natalia własnie odpadla w samochdozie, akle dzielna jest na maksa.

witam,
a ja znów zapałki w oczy! kurcze cukrzyce mam czy co? non stop "spać"!
magdusiek gadaj coś znowu wymyśliła?
Kasiu brawa ogromne dla Nadusi! Ależ dzielna dziewczynka!
a Vertigo znowu po murze Chińskim biega! no może już wróciła.

dla nas wybory były pretekstem do spacerku. ależ było cudownie, aż Zuzia odpłynęła w wózku i zaczęła chrapać nieźle w lokalu wyborczym. ale było śmiechu! :-p

Dzie dobry
Nie no, nic nie wymysliłam, tylko tak jakoś wyszło, Naalia rano się ucieszyła, ze tata jest w domu, poslziśmy do nowego mieszkania w ramach spaceru, tam przyszedł do nas mały kotek i piszczał pod drzwiami, chcial się chyba do nas załapać, póxniej jakimś cudem musieliśmy wyjść z klatki tak, zeby kotek nie wyszedł z nami, bo nie mamy pojęcia czy on tam się urodził czy komus prysnął itd, poxniej Natalia siedziala na traktorze, który stoi w garazu, pojechalismy na wybory, zajrzeliśmy do znajomych, którzy mają świetnego małego psa, kolejne emocje, poxniej u rodziców, poxniej znów do mieskzania, poxniej przyyszli znajomi od psa i do nocy oglądaliśmy studio wyborcze i tak jakoś nam wyszło. Ot i taki dzień, niby zwykły, a sporo się działo, psy, koty (bo ten kotek wieczorem znów sie pod nasyzmi drzwiami pojawił).
Natalia wstała 10 minut temu!!! A ja może 20 :-)

matko zazdroszczę! kiedy ja tyle pospałam...
faktycznie tyle wrażeń! no i tatuś w domu! to jest dopiero radość! :-)
hmmm a u mnie weeekend... praca, szkolenie, obiad, szwagier z dziewczyną (jak dziecko!), dobrze ze ten spacer wczoraj chociaż zaliczyliśmy!

Witam!
Magduś, no to jednym słowem dzień na medal! W końcu spędziliście go całą rodzinką:-)

Mój ludek z Ninią robił siusiu i nawet na pscer poszedł bezpieluchy!:-) A wózek u nas sttoi pod drzwiami i miejscezabiera,bo Nadulka niechcewnimsiedzięc. Tak więc powolistaje się poważną dziewczynką!:-)

no kochana, masz prawdziwą kobietkę w domu! My do spania i na spacer zakładamy pieluszkę jeszcze.
Kasia a jak Niania? Jak tam wasze stosunki? i co z tym wnuczkiem?

reklama
Kasiu- gratulacje dla Nadii!
U nas Natalai bierze wózek po to, zeby go prowadzić.... ja biorę na ew. przewiezienie jej śpiącej z samochodu do domu albo na upakowanie miliona zakupów. Ale ogólnie spacery w wózku tylko u babci, w porze spania.

Do góry