reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!
Kasiek gratulacje dla Nadii! Super! Sama dojrzała do tego! Brawo!

Magdusiek warto, warto, nawet bardzo :-) Fajną mieliście niedzielę, rodzinną oby tak było częściej!!!

U nas weekend pełen wrażeń, w sobotę byli znajomi, wyjechało łóżeczko, laktator, wanienka i inne takie ... aż luźniej w domu się zrobiło! W niedzielę głosowanie, najpierw mąż oddał głos w Warszawie (biedak w kolejce musiał swoje odstać!), potem pojechaliśmy w moje rodzinne strony i tam ja oddałam głos, Oli zobaczył się z dziadkami, przysnął w samochodzie i w Warszawie się obudził i ganiał do północy tzn. wszyscy troje oglądaliśmy wieczór wyborczy! A dzisiaj jak gdyby nic wstał o 8 rano (liczyłam, że pośpi dłużej!)

reklama
Doxa,też fajna niedziela! U nas w zasadzie podobnie.Rodzinnie i patriotycznie;-)

Mała, Niania,bardziej sie stara,ap rzynajmniej mam wrażenie,że słucha moich próśb( polecen?). Umówiłyśmy sie ,że jak ma odebrać wnuczka,to niech nieliczy,że zawsze będę punktualnie ,ale zadzwonię z pracy,że będę później-no muszabyć jakies kompromisy.;-)ja też trochę wyluzowałam,bo nie mam wyjście,ani gwarancji,że ktos inny zaopiekuje się lepiej. :-)

ojej dziękuję kochana :rofl2:

P.S. kurteczka? zaloguj się na allegro :-D, zapłaciłam za nią 23zł!!!! a jest jak nowa, superancka naprawdę!

WOW!!!! Byłam w galeryjce!
Drzewko śliczne "babie lato"! Weronika mnie zadziwia, jak jest z Tobą to wygląda jak kopia Ciebie, a jak z tatą wykapany tata!!

Mała ślicznie zuzie w fioletach! A to słońce to pierwsza klasa! Sama je narysowała?? Nie mogę uwierzyć! A z "siostrą" widać że bardzo się kochają! Fajnie im, że mają siebie!!

reklama
Oj, nareszcie w domu...
Kupiłam Natalce superowe getry... i rajstopy, bo ostatnio podskoczyła kilka centymetrów i powyrastała, zostały jej same cieniutkie.
No i byłam na zakupach urodzinowych.... wreszcie znalazłam na żywo te pierniczone kuchnie. A lalki siusiającej nadal nie było fajnej.

Do góry