reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Nie, ale blisko., mówi o jednym zwierzaku precz, a o drugim górą :-) Wg moich wskazówek wcześniejszych,a le najwyraźniej wbiło jej się w pamięć.

Ciekawe czy jutro tez wygłosi jak już będziemy na miejscu. :-)
Kurcze, brzydka pogoda,a Kamil wraca samochodem z Katowic... nieługo powinien dojechac...

Hmm, moze nie bierz jej ze sobą?;-)A w górach prawdziwa zima, ale w Katowicach chyba nie...u nas leje,leje,leje..
Magduś, czy Natalka nosi już zimową kurteczkę?

Kasiu - nie, nosi taka wiosennojesienną, ortalionową. Zimowa miała raz, ale na cienką bluzkę i tylko dlatego, ze akurat ta była u moich rodziców, a Natalia przyszła do nich w bluzie, a zrobiło się chłodniej. Zwykle ma bluzkę, cienką bluze i kurtkę albo zamiast bluzy kamizelkę cienką. A jeśli grubą bluzę to bezrękawnik.

No to tak jak u nas.Chociaż ja dziś założyłam jej nac ienką bluzkę zimówkę,bo było zimno i padał deszcz.A,żej a marznę strasznie to wydawało mi się,że i jej jest zimno.:tak:( bo ja juz zzimóka sie pewnie do wiosny nie rozstanę);-)

Witajcie!

Na wstępnie najserdeczniejsze życzenia dla Luszkowe Natalki, która dzisiaj skończyła 2 latka!

Kasiek dokładnie Oli ma katar, dziwnie nie? ;-) Szczęśliwie ma katar i tylko katar i oby szybko mu minął!

Magdusiek no Ty to jesteś udana, do 3 w nocy gadać? Warto było?

Tusiek powodzenia i daj znać jak poszło!

Witam,

co wy spicie? w niedzielę o 8.00? Co za spiochy! :-p :-(
jak mi się nie chciało wstać dzisiaj... :-(

Natalko zdrówka, pysznego torta, super prezentów i pociechy z braciszka!

ja nawet nie wiem gdzie my głosujemy... :-p

reklama
Witam !!

Dawno nic nie pisałam ale staram sie chociaż podczytywac cio u Was słychać.Mam teraz mały młyn w pracy bo zbliżają sie inwentaryzacje i masę papierkowej roboty doszło.Wracam padnięta i czasem zasypiam równo z Julką.W dodatku od kilku dni jestem przeziębiona, leczę sie na wszelkie sposoby ale niestety nie ma poprawy,chyba będę musiała pójść do lekarza po antybiotyk.

Julka to mały łobuz, wszędzie jej pełno.Jest kochana, bardzo dużo mówi i praktycznie można się z nią porozumiewać jak z dorosłym.

STO LAT!!!! dla wszystkich dziciaciaczków, które w ostatnich dniach obchodziły urodzinki!!!:-)

Do góry