reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Mała, no cóż wirusy krążą...,żeby tylko Zuzia nie złapała.
Tusiekn,odezwij sie jak bedziesz po.:tak:

ja dzis imprezuję,ale nie mam do tego chęci.:-p

reklama
wy piszecie o rotawirusie, a u mnie w szkole dzieciaki łapią nietypową ospę, bo zaczyna sie napadowym okropnym kaszlem - który nic w oskrzelach i płucach nie pokazuje, tylko po 2 dniach sa krosty, i przez ten kaszel bardzo sie szybko roznosi na innych

Ja dziś mam babski zlot u siebie w domu :-) Odstawiłam Natalię, domówiłam płytki, przejrzałam szafki i inne (łazienkowe) i powiem Wam, ze już mam dośc tych łazienek :-) Chyba czas zająć się dzisiejszą imprezą....

Mała - trzymam kciuki za Zuzię, żeby nie zlapała.
Anna - no i za Ciebie z tą ospą.Tusiekn - trzymaj się, będzie dobrze.

cześć

Ale fajne zdjęcia w galeryjce

Kasiek Nadulka przeurocza, zdjęcie przed lustrem super. A Ty wyglądasz jak nastolatka :tak:
Drzewko babie lato - śliczne. :-)
Tusiekn to trzymamy kciuki i odezwij się po
Mała mam nadzieję że Zuzia nic nie złapie dużo zdrówka
Anna Ty też uważaj na tą ospe i dbaj o siebie.
Magdusiek fajny taki babski zlot. Na pewno humor poprawi :-)

A ja dziś sama w domu z dzieciakami. Jaro ma imprezę z okazji pięciolecia firmy i wróci późno. Ponoć gdzieś teraz gra w paintball'a pod Warszawą, a ja zaraz zmykam kąpać i kłaść dzieciaki, bo ostatnio ze spaniem makabra-przed 22 sie nie da uśpić Natalki chociaż wczoraj i Adaś dokazywał. A też bym chciała czasem usiąść sobie wieczorem i obejrzeć film lub coś poczytać. Ale co tam! Dobrze że w nocy dają pospać ;-)
To na razie kobietki
Pa

dzień dobry!
ja znowu w pracy...
ale dziś krótko, bo resztę dnia spędzam na szkoleniu! :-p
paznokcie zrobiłam i próbuję się przyzwyczaić, zwłascza do odgłosu na klawiaturze! :-p :-D czuję się jak z III grupą... hi hi

magdusiek już po wieczorze, mam nadzieję że dobrze się bawiłaś i wyluzowałś! no i że dobre winko było! ;-) :tak: Kasia też imprezuje, co wy razem- babski wieczór? ;-)
anno dużo zdrówka, jak się czujesz? jak tata? napisz coś więcej!
luszka a ja i tak Cię powdziwiam, i dzrewko. ja nie wiem jak wy radę dajecie... śliczne zdjęcie w avatarku luszka!
dobra zmykam na szkolenie!
buziaczki i miłego dnia
do jutra :-(

Witam!
Magduś,jak po imprezie ? wyspałaśsię?u mnie impreza była fajna, taka ciepła przy kominku! i dużo śmiechu!:-)

a dziś spotkanie zaliczyłam z mamusia z Płocka -forumową, alebyło sympatycznie!:-)

Dzień dobry
Impreza była super, moje zdanie :-) ale mam nadzieję, ze reszty też, Jestem totalnie niewyspana, bo z jedną gadałam niemal do 3:00. I niedługo znów zrobię jakis zlot :-)

reklama
Do góry