reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
jej tez się musimy zebrać wkońcu, meningo mamy już za sobą. A pneuko teraz jak bym chciała to już chyba jedna dawka.

Synek kolegi Konrada jest chory na pneumokoki, nie wiem ile ma dokłądnie, ale jest na pewno młodszy od Zuzi. Leży już kilka miesięcy w CZD w Wawie. Non stop bierze antybiotyki, a jak muszą mu wbić wenflon to pod narkozą bo żyły sa już w fatalnym stanie... :-( boże dlaczego dzieci musza tak cierpieć!

Witajcie!

No, no Magdusiek zaraz nam wybuchnie! Przepisami nie przejmuj się nic a nic!!! Będzie dobrze :-)

U nas też katar, tzn Oli ma, już trzeci dzień - wczoraj na noc posmarowałam mu maścią majerankową i rano wstał jak zdrowy! Teraz widzę, że znowu mu gile wiszą, zaraz posmaruję mu znowu - ta maść naprawdę działa!

Mała zdjęcia wkleję, wkleję, tylko ciągle czasu brak ;-)

Doxa - zdjecia wklej, nie bądx żyla, bo wiesz, nie każdy widział Olinka i nie każdy ma szansę :-) A wszyscy chcą,w końcu to ten pierworodny :-)
Mała - no własnie, straszne, nie? Jak te dzieciaki tyle musza znieść.

Jak ktoś potrzebuje szurniętego kwiatu lotosa na tafli jeziora to zapraszam do mnie... wywala mi korki w połowie zmywania..... peerseeen, gdzie jesteś :-)

oj magdusiek ja widzę, że Tobie to jednak wypad do SPA by sie przydał... nawet korki odmawiaja posłuszeństwa!

Doxa przypomniałaś mi o maści majerankowej...
Zuzia ostatnio miała lekki katarek i Konrad mówi do mnie:" gdzie masz tą maść goździkowej (...) to jej posmaruj na noc..." :-D

Witajcie dziewczyny,
Nie mam kompletnie czasu, w przyszlym tygodniu mam obrone, myslalam ze bede miec za kilka tygodni a tu prosze niespodzianka i za kilka dni. Nawet nie wiem co u Was i mam nadzieje ze kiedys nadrobie. Pozdrawiam goraco:-)

reklama
a u nas rotawirus znowu panuje. Synek koleżanki leży w szpitalu od wczoraj. Zaczął się już odwadniać. Matko a w niedzielę byli u nas i bawił się z moją Zuzią i Natalką.A już w poniedziaęłk dostał wymiotów i biegunki... :-(

trzymaj się tusiekn dobrze będzie!

Do góry