reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam,

a ja sie wreszcie wyspalam... ani jednej pobudki w nocy... :-)

wczoraj przyszla tablica dla Krystiana, dwustronna (czarna i do pisakow)... alez moje dziecko szczesliwe... caly wieczor musialam rysowac "nijam" i wszejkiej masci "brum brum"... w tramwajach osiagnelam perfekcje... ;-)

Kasiu, specjalnie dla Ciebie - wszystkie strony... ;-)

reklama
Mała - zapraszam do mnie, mam wiecej :-)
Teddy - a do całości wchodzi sie od strony werandy? Fajnie będzie jak się przeniesiecie, odmiana po tym jednym pokoju, co? :-)

U mnie też żabka zadziałała, ale tylko kilka wrzuciłam, bo działa wolno...

ja dzis kawke tez pozno... moja sie skonczyla, pracowa tez, wiec dopiero o 9 chlapnelam... ;-)

Magdusiek, kiedys sie wchodzilo od werandy, to w sumie taki rodzaj wiatrolapu byl, zreszta nadal mozna wchodzic np. latem, kiedy drzwi na balkon beda otwarte... sa tez normalne drzwi do mieszkania z klatki schodowej...
mowilam, takie troche nietypowe jest to mieszkanie, i to mi sie w nim najbardziej podoba... tylko lazienka strasznie mala...
mamy jeszcze do tego interesu 16-metrowy pokoj na poddaszu z niezaleznym wejsciem... super sprawa...

...ide ogladac fotki... :-)

Teddy - zobaczylabys jej mine i usłyszała ton gdy o coś prosi, nie wiem gdzie to podłapała. Ja tak nie potrafię. Chyba powinnam sie uczyć od córki... może byłoby mi łatwiej.

za kawkę jednak już dziekuję, cos mi serducho nawala...

i to nieźle

Natalka i te jej oczy!!!! obłęd! :-) a miny robi nieziemskie!

magdusiek ale jak sobie przypomnę fotkę Twojej lodówki to zawsze mi się śmiać chce!!!! :-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale ja kawy nie trzymam w lodówce, co Ci się nbagle lodówka przypomniała? :-) Kurcze, lodówka pusta... czas zakupy zrobić.
Matko, ludek ubrał ękawiczki i czapke i prosi o kurtkę, ja pikole, a ja w piżamie...

reklama
Do góry