reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
miałam was pytać...

moja Zuźka nie daje sobie umyć stópek, tzn dokładnie to miejsca między paluszkami, zawsze jest z tym problem i wrzask podnosi. A wczoraj zauważyłam że ma lekko zaczerwienione między niektórymi paluszkami i takjakby jej skórka schodziła pod paluszkami. :-( Zaczeliśmy ją zagadywać, troche sama sobie wyczyściła, patyczkiem do uszu, bo smerało przy okazji, więc spoko. Ale co dalej? Jak wy sobie z tym radzicie?

nie jogurt, a tona jogurtów, tak Magda? :-D :-D:-D

chyba poprzedni post powinien znaleźć się w innym wątku... może mnie Doxa nie zabije :-p

Doxa to wiesz, nie wchodzi na forum więc nie czas sie Doxą przejmować.
Mała - nie pomoge, bo Natalia chenie sama się myje, w ogóle sama się rozbiera, zanosi rzeczy do brudów, odkręca wodę, wchodzi do wanny i zatyka korek.... Nawet mycie głowy przechodzi bez problemu, bo można się konewka polewać. poZA tym kładzie się w wannie na brzuchu i pływa, czas na basen.

mala, to nic takiego... zwykla nadwrazliwosc skory (dosc czesta u alergikow), tez to mam...
w przyszlosci moga jej sie robic odciski miedzy plcami i nici z japonek... ;-)

magdusiek to może ona sama i na basen pójdzie? ;-)

chociaz pewnie chętnie z nią pójdziesz, nie ukrywam że ja też, właśnie ostatnio mówiłam do Konrada niech jedzie i sprawdzi na sobie najpierw temp na basenie i w wodzie. Bo u nas neistety nie ejst przystosowany dla małych dzieci i zimno jak cholera.
A ja wogóle przewrażliwiona jestem na punkcie basenów po Zuxki zakażeniu...

tusiekn się nie oddzywa...

reklama
Do góry