reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam,
Kasiek74 - ;-) (więc nic nie powiem :-) tylko się zamelduję bo przez kolejne trzy dni znowu będę nieobecna ...

u nas jak zwykle OK :-) Tymiankowi przeziębienie minęło błyskawicznie. Gada jak "stary" - opiekunka mówi, że niedługo mój synio sprzeda mnie za dobrą cenę na targu :-D . Niezły z niego negocjator :-)

a u mnie ..... jutro wyjazd na tzw. intergrację :-) 44 osoby, głównie faceci, konie, ognisko, strzelanko .... żyć i nie umierać, tylko jak Tymek to zniesie. Ostanimi czasy mama jest NAJ pod każdym względem. Nawet jako towarzystwo przy siku :-)

reklama
Joliku, witaj! No akurat nie do końca miłam Ciebie na myśli, ale przywołałam Cie myślami!:-) Ciesz się póki możesz , że jesteś N 1 dla Tymka! Ja do niedawna dla mojego Mateusza byłam N1, a teraz mam wrażenie , że jestem gdzieś za koleżankami , kolegami No i Tatusiem! Ale takie życie;-)

Jolik - jak miło, ze jesteś.
Cieszę się, ze Tymkowi szybko przeszło.
U nas po wyjeżdzie non stop słysze :kocham", Natalia mnie wciąż całuje, przytula, szok, taki przypływ uczuć :-) A tak to sama kombinuje jak zostać u dziadków i ogólnie była zachwycona ;-)

Kasiek74 - żartuję :-) Wiesz fajnie być tym N1 ale niestety czasami jest to uciążliwe. Mam straszne wyrzuty sumienia, że gdzieś wychodze a dziecię zostaje. Mam wrażenie, że on bardzo to przeżywa ....

Magdusiek - witaj :-) No właśnie te cmoki, są wszędzie. Całuje na każdym kroku: w ręce, buzię, włosy, kolana .... rozczula mnie :-)

Fajne zdjęcie Natana, tylko jacyś jesteście nie podobni do siebie:-)
tzn. jacy? pisalam z reszta,ze zdjecie z telefonu wiec moze faktycznie moje walory nie takie jak w rzeczywistosci;-)
Jolik super wyjazd, ja nie moge na taki co liczyc, Natek za bardzo ze mna zwiazany. No i super ze Tymek juz tyle mowi. Ja mam wrazenie ze Tusiek nigdy nie nauczy sie mowic i nie moge sie doczekac kiedy sobie porozmawiamy normalnym dialogiem;-)
Magdusiek to u mnie toaleta wyglada jak lazienki z PRL-U tylko w niebieskim kolorze i bez napisow. No ale lazienke przynajmniej mam taka jak chcialam.
A co do wpisow to faktycznie dziwne, bo jak juz sie wchodzi na bb to juz przynajmniej napisac dzien dobry nie wymaga duzego sprytu.

Fajne zdjęcie Natana, tylko jacyś jesteście nie podobni do siebie:-)
tzn. jacy? pisalam z reszta,ze zdjecie z telefonu wiec moze faktycznie moje walory nie takie jak w rzeczywistosci;-)
Jolik super wyjazd, ja nie moge na taki co liczyc, Natek za bardzo ze mna zwiazany. No i super ze Tymek juz tyle mowi. Ja mam wrazenie ze Tusiek nigdy nie nauczy sie mowic i nie moge sie doczekac kiedy sobie porozmawiamy normalnym dialogiem;-)
Magdusiek to u mnie toaleta wyglada jak lazienki z PRL-U tylko w niebieskim kolorze i bez napisow. No ale lazienke przynajmniej mam taka jak chcialam.
A co do wpisow to faktycznie dziwne, bo jak juz sie wchodzi na bb to juz przynajmniej napisac dzien dobry nie wymaga duzego sprytu.
Pozno juz...

Witam :-)
i zaraz zmykam spać ;-)
U Was mam nadzieję też w porządku i dzieciaczki zdrowe.
Chorowitkom życzymy jak najszybszego powrotu do zdrowia.
Magdusiek zazdroszczę premiery, Gdyni i w ogóle. Też bym chciała wybrać się na Katyń ale chyba nieprędko to nastąpi.
Drzewko jesteś 2w1? bo coś Cię nie widać.
Kasiek nie mam fochów ;-) No ale mnie zmobilizowałyście żeby wreszcie napisać.
Czasem podczytywałam co u Was ale zanim coś sie udało napisać to albo jedno albo drugie dziecię wzywało. Poza tym jutro znów pewnie zniknę bo w weekend wizyta kontrolna teściów, więc trza sie przygotować jakoś, coby kompromitacji nie było ;-)
Teraz właśnie mogę chwilkę usiąść i nadrobić chociaż "Witam" dzieciaki zasnęły późno a jakże, bo po 22 :szok: No dobra miało nie być tłumaczenia się....
Natalka już zdrowa i mam nadzieję że tak zostanie; chociaż dziś jakaś marudna była i już stresa łapałam czy ie coś nie zaczyna.
Adaś wczoraj miał szczepienie i ważenie przy okazji. Ma obecnie 5330g. I w ogóle wszystko ok.
To zmykam na razie bo rano nie wstanę. Postaram sie częściej zaglądać.
Dobranoc. Pa

dzień dobry
dziewczyny obiecuję że przez weekend napstrykam fotek i w poniedziałek wkleję! będą jak świeże bułeczki. Cieżko jest mi teraz, bo w pracy młyn a w domku nie mam neta (i mieć nie zamierzam). zresztą w wekend jestem w pracy też. :-(

wszystkim chorowitkom życzę zdrówka i jeszzze raz zdrówka!

my wczoraj z moją córcia pojechałysmy same na zakupy, po "buciu". Aż wstyd się przyznać, ale zapomniałąm o butach dla mojego dziecka i biedna w tenisówkach biegała non stop. Kupiłysmy jedne do sukieneczek (chyba już za chłodno na takie, ale myślę, ze jesczez je ubierze) no i drugie w deichmanie, któe sprawdziły się w ubiegłym roku (VErtigo pamiętasz?- te śliwkowe) już na chłodne dni. Ale czekaja nas jescze zakupy dresikowe, bluzkowe, czapkowe, rajstopkowe i skarpetkowe. :tak:
a ha no i nakłądkę na sedes kupiłyśmy. Zuza zachwycona! :tak:
za to tatuś zakupił wczoraj 10 tuji do naszego "ogrodu". :-)

reklama
Do góry