reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

tak tak u nas jest już w ten weekend podobno nawet. tylko ja choruję na brak czasu...

ale tym razem zrobię wszystko żeby iść! same pozytywy słyszałam o filmie.

reklama
Witam!
mam dziś wolne popłudnie i już planuję co będę robić.szkoda tylko, że Nadia chora, bidula ma straszny katar i kaszelek ją od katarku męczy i trochę gorączki. :no: I nie ma szans , żebym na zwolnienie poszła.
Dawid tez w nie najlepszej formie.

Magduś, u mnie dwóch najstarszych facetów wybiera się w weekend na Katyń.

Witam
Ale pustkami powiewa na bb. Moj synio dopiero zasnal, tak to jest jak sie spi do 9 ale przynajmniej sie dzisiaj wyspalam.
Oj do kina tez bym sie chetnie wybrala.
Kasiek zdrowka dla Nadusi i oby chlopaki sie nie rozlozyli.
Mala to dawaj zdecia jak wygladasz:tak: Napewno bosko! Swoja droga mnie zawsze cos ciagnelo do rudej czerwieni;-)
A tak na marginesie o zdjeciach to mojego meza chyba ukatrupie, bo po tym jak usiadl na aparat moge go wyrzucic do kosza chyba bo w ogole nie lapie ostrosci i zdjecia zamazane. No i rozwazamy zakup nowego, ale jak juz kupowac to taki full wypas a taki oczywiscie kosztuje wiec jeszcze sie zastanawiamy nad konkretnym modelem.

Wstawilam zdjecie Tuska jak jezdzil na kucyku, tylko fatalna widocznosc bo zdjecie z telefonu. Byl strasznie zachwycony kucykiem i przynajmniej mam pomysl na nastepna zabawke, konia na biegunach.

Magdusiek dzieki!
Kurcze ale fajne choc na chwile sie odlaczyc i sprzedac dziadkom wnuka;-)
A odwiedzin na stronie przybywa, ale wpisów brak:-(

Fajne zdjęcie Natana, tylko jacyś jesteście nie podobni do siebie:-)

Nadia nie miała goraczki w ciągu dnia , termometr wskazywał 37, 2. Humor jej dośc dopisywał, mam nadzieje, że sie juz nie pogorszy. ja za to też złapałam wirusa i najchętniej poszłabym spać, ale jakieś roboty papierkowe do dokonczenia.

Mała, wpadasz chwalisz się, że dom , że włosy, a nic nie pokazujesz. Brzydko, oj brzydko. Nie wspomnę juz , że dawno Zuzi nie widziałyśmy.;-)

Drzewko, zamelduj się! Miałas chyba dzis mieć ważenie i mierzenie Dudusia. Mam nadzieję, że nie spodobała Ci się atmosfera szpitalnej porodówki i nie rozdwoiłaś się jeszcze?;-)

dobry wieczor
Mała - Kasia ma rację, ani Zuzi ani domu ani siebie nie wrzucasz. Pokaż nam coś więcej :-)

Ja byłam na chwilę w sklepach z płytkami, już myslalam że oszalałam i wybrałam do maleńkiej łazienki brąz, którego nie znoszę, a który siłą rzeczy w niektórych mijscach będzie, ale nie, nie oszalałam.
Jak Kamil zobaczył jakie płytki chcę ułożyć to natychmiast uznał, ze takie w wytłaczane wzorki które sie błyszczą są o niebo lepsze. I tym sposobem jedna łazienka będzie wygladała jak w typowym hotelu,a druga jakw knajpie. Nie ma to jak przytulność własnego domu :-)
Kasiu - jak już wrócą z tego Katynia to daj znac jak odebrali, dobra? Bo bardzo jestem ciekawa.

Magduś, jasne. Powiem jakie mieli wrażenia.
A co do łazienki, to ja teraz kocham brązy w łazience i jak będą swoją robic na nowo to wybiore brąz z beżem albo jakims jasnym innym. A mam nadzieję, że może w przyszłym roku zrobię ja , bo choć 4 lata temu była zrobiona ro nie moga na nią patrzeć.

mam wrażenie, że niektóre osoby na forum maja fochy:-( bo kiedyś były często a teraz jak na lekarstwo, i proszę nie zasłaniać się pracą i obowiązkami..No, w końcu musiałam to napisać;-)

reklama
Kasiu u nas jedna będzie beż z brązem :-)
A co do fochów oczywiście, ze to foch. Bo niby czemu wszyscy czytają, a mało kto pisze.... na czytanie czasu starcza :-(

Do góry