reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

kochany Kasiek co czuwa. nie, nie nie na porodówce. Weronika ma zapalenie gardła :baffled: a ja full roboty i ciśnienie gdzieś na dnie morza...
cześć Duralex.
Syla dobrze, że dzieciaczki zdrowieją.
Magdusiek to ty byłaś tam w teatrze? z tymi wszystkimi aktorami? nie widziałam cię :-) a na film też idę - w sobotę. dam radę, chyba.

reklama
Witam,
jej ale dzisiaj mam zagoniony dzien, uczelnia, obiad, zakupy i takie tam...
Drzewko oby Weronice szybko przeszlo, pewnie zlapala w zlobku, no coz takie uroki zlobkow i przedszkoli. Ponoc wlsanie najwiecej dzieci z przedszkoli i zlobkow od polowy wrzesnia do pazdziernika choruje.
A Tusiek wczoraj przebudzil sie znowu w nocy i byl tak rozczesiony, ze znowu go naciagnelo i zwymiotowal. Mam nadzieje, ze kiedys z tego wyrosnie.

Witajcie!

No faktycznie pustki tutaj! Ja zaganiana, mam duuużo pracy, dobrze, że babcia niedaleko ;-) A Vertigo pewnie zdobywa mur chiński!

Kasiek wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszej rocznicy ślubu! Oby przed Wami były same beztroskie lata i pełne miłości oraz wzajemnego zrozumienia!

Magdusiek oj zazdroszczę premiery! Cieszę się, że udało Ci się pójść! A w co się "wystroiłaś"?

Drzewko zdrówka dla Weroniczki, biedulka! A Ty się nie dawaj w tej pracy! BTW jaka decyzja odnośnie nowej propozycji na pół etatu?

Duralex ależ panna z Nicolki! Nie poznałabym jej na ulicy!!

Syla dobrze, że już dobrze! I że Ciebie ominęło! Tylko w pracy za bardzo się przemęczasz! Kto to widział tyle pracować!!!!

Tusiekn a Natek często tak się budzi?

Doxa, Bardzo dzięki za zyczenia! Nawet nie mieliśmy dzis czasu na zjedzenie wspólnej kolacji, ale jest nadzieja, że położymy się do tego samego łóżka;-)

Drzewko, oby Weronia szybko powr óciła do zdrowia i nie chorowała jak Duduś przybędzie na świat!:tak: Ucałuj ja mocno od Nas - Naduli i chłopaków!

U nas w pracy dużo osób choruje i kichają na mnie, pewnie mnie też zarażą. :-p Mówię dziś do koleżanki- Anka na zwolnienie, bo zarażasz, a ona phi, katar nie jest zaraźliwy:-D

Dzien dobry,
A co sie stalo, ze nikogo nie bylo tutaj jeszcze od wczoraj?:szok: A gdzie Magdusiek ktora poprawia frekwencje bb?
Doxa Natkowi sie to zdarza raz na kilka miesiecy. Ostatnio bylo tak 2 miesiace temu.
Drzewko jak Weronika? Mam nadzieje, ze lepiej.

ojej co tu się dzieje? a właściwie nie dzieje?! :-( gdzie wszyscy? jakiś bunt, strajk? o czymś nie wiem?

a ja wczoraj zmieniłam kolor włosów (+ obcięcie), wracam powoli do naturalnych. :tak: tzn teraz miał wyjść jasny kasztan opalizujący, ale ja widzę wiśniewskiego na głowie! co prawda wszystkim się podoba i mówią że nie ma w tym czerwieni ale ja w lustro patrzę i widzę! :baffled:
a Zuzi przedwczoraj pierwszy raz podcięłam włoski. śmiesznie wygląda. :-)

Dzień dobry
Wczoraj wrócilismy, byliśmy na festiwalu w Gdyni, szkoda, ze krótko, ale fajnie, ze w ogóle :-)
A tu pusto i cicho...

Hihi, Drzewko - słabo patrzyłaś ;-)
Doxa - w długa wieczorowa suknię, taka stonowana, bo uznałam, ze to nie jest film na ekstrawaganckie ubrania. I buty na wysokim obcasie. I tyle ;-)

A Natalia została z moimi rodzicami i luzik, tylko nosiła przy sobie telefon, na wypadek gdybym dzwoniła. Ale nam dzieci rosną. Jak ja wczoraj zobaczyłam to aż się zdziwiłam, ze taka duża, jednak wystarczy choć na chwilę się oddalić, zeby zobaczyć zmiany.

jej jak cicho...

magdusiek zazdroszczę! ja do kina chociaz chciałabym się wybrać! :tak:
Natalka kolejny raz pokazała jaka z niej juz duża dama! dzielna dziewczynka! :tak:

reklama
Mała - no ale do kina to chyba możesz się wybrac, nie? Film ma 190 kopii + jedszcze chyba ze trzy, więc wiesz, powinien być wszędzie :-)

Do góry