reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
pewnie zaczem sie zbije, to mi sie zdarzy znudzic... :-)

na razie od 3 lat jestem napalona na fatty i powiedzialam sobie dawno, ze to bedzie pierwszy mebel jaki stawie do mieszkania jesli sie kiedykolwiek przeprowadze... :-)

jeszcze przezimujemy tutaj... zaoszczedzimy na ogrzewaniu i przy okazji sprawdzimy, czy po tej adaptacji wiatrolapu wystarczy tyle grzejnikow ile jest...

Dobry! no to widzę, że Mars i jakieś utopijne plakaty poszły precz. a u mnie dzisiaj panuje przemęczenie jakieś typu ogólnego a wszelkiego rodzaju twórczych myśli typu jak urządzę, pomaluję.. brak. ale na zdjęcia małej domku też czekam.
Kasiek ja nie jestem zorganizowana tylko chaotyczna. takie drzewko na wietrze we wszystkie strony świata. Mówiłaś że masz super rozkład a teraz wszystkie popołudnia zajęte? Ktoś cię chyba wrabia?? Czy to może prywatny czas spędzony z rodzina?

U mnie burze przeszły, bo jeden etap pracy Kamila trochę zakończony, jeszcze poneidziałek, wtoerk i tylko jedno zostanie.... a jedno to zawsze mniej ;-)
Drzewko- jak Ty jestes chaotyczna to co ja???

kurde dostałam właśnie propozycję nowej pracy. na pół etatu. lepszego momentu na podejmowanie takich decyzji chyba nie można sobie wyobrazić. chociaż Kasiek zaraz powie że dam radę. między dwoma kawkami..
Magdusiek, to może jakiś przełom będzie i Kamil więcej w domu? i jakiś wspólny wyjazd? no dobra na razie więcej w domu, nie można tak od razu wszystkiego. małe kroczki...w dobrym kierunku..praca nad bliźniakami.. te sprawy :dull:
zmykam do pracy...

reklama
Drzewko -wyjazd tak, w styczniu... wiec jeszcze fura czasu. w domu nie będzie raczej, bo to co do końca roku to jednak dość czasochłonne itd, ale super, ze juz ejdno odeszło, że wszyscy zadowoleni, udało się tak jak miało być.
Dasz radę! Ja bym wzięła! Pół etatu to pół etatu. Gdybym miała taka pracę którą da się na pół etatu to bym miała pół etatu. A tak... albo na 150% albo wcale ;-)

Do góry