reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dien dobry,
Uff u mnie troche zelzylo i mam chwile dla siebie, ale za niedlugo pewnie i tak znowu bede miala nawal nauki..az mnie ciary przechodza.
Duralex witaj, my sie jeszcze nie znamy, ale ok roku chyba nie zagladalas tutaj bo bym Cie pamietala;-)
Teddy ja tez chcialabym wiecej dzieci, pociesza mnie widok starszej babci i goniacych wokol niej wnukow, ale moj maz chyba chce poprzestac na dwojce:rofl2:
Magdusiek mam nadzieje, ze u was w domu juz po klotniach, jej...a u nas ostatnio tez bylo niemilo, ale w gruncie rzeczy przeze mnie, bo ja zawsze jestem wszystkiemu winna
Mala ale super, ze juz mieszkacie w domku i najwazniejesze, ze wasze marzenie sie spelnilo.
Luszka zobaczysz Adas pewnie za noedługo ureguluje sobie rytm spania i Ty sie wyspisz.
Vertigo to dobrze, ze wyniki ok.

A ja wczoraj przed spaniem wypilam wieksze pol butelki czerwonego winka mojego ulubionego i spalam jak susel. Ja sie chyba okiedys od niego uzaleznie;-)

reklama
Dzięki dziewczyny
trochę odespałam :tak: położyłam Natkę po południu i sama nie wiem kiedy przysnęłam. Wcześniej film mi sie urwał na chwilkę jak karmiłam Adaśka ;-)
Też mam nadzieję że to przejściowe zwłaszcza że tak jest od ok tygodnia. Wcześniej po karmieniu zasypiał i budził sie na kolejne za parę godzin a czasem dopiero nad ranem tak jak Natka. Tylko teraz jest tak że nie zasypia tylko woła jeszcze choć ulewa mu sie czasem strasznie, oprócz tego jak nie czkawka to pielucha itp. Nie wiem czy czasem mu coś w brzuszku nie dokucza bo taki niespokojny.

Teddy, Tusiekn też bym chciała mieć dużo dzieci i wnuków. Ale my chyba póki co na dwójce poprzestaniemy, bo nie ma szans na większe M. A jak będzie kiedyś to pewnie już za stara będę.
Magdusiek u nas też ostatnio sie spięcia sie zdarzają i z tych samych powodów co piszesz. Dodatkowo straszny nerwus ze mnie choć jak już wybuchnę to przechodzi mi szybko Jarecki z kolej spokojniejszy ale za to jak sie zdenerwuje to trudniej mu przechodzi. I tak to. W każdym razie mam nadzieję ze u Was już wszystko w porządku.

Oj, Natalia przesawiła sobie godizny tak skutecznie, ze wcale nie poszła spac, zupę zjadła o 16:00 (cóż, poźne śniadanie robi swoje), ale cieszę się, bo jest szansa, ze jak dzis ją położę w miarę normalnie to jutro wstanie wcześniej.

Byłam w mieszkaniu, ależ praca wre, szok!
Nagrałam zdjęcia do wywołania z ubiegłego roku, dobrze, ze z tego ammy wybrane, tylko przyciąć i wywołać. Chce to szybkco zrobić bo za chwilę znów się masa nowych nazbiera, a do tej pory mamy opróz tych codziennych zdjecia z trzech urlopów więc siłą rzeczy będzie duzo.

Ale jakos mi lepiej...

Natalia słyszy najmnijesze szmery na korytarzu i za każdym razem biegnie do drzwi wołając "tatuś". Zła jestem bo już nie mam pomysłu jak jej wytłumaczyć, ze jeszcze ileś takich popieprzonych miesiecy przed nami. Kurcze, najgorsza jest taka bezradność.

Witam!
po dniu ciężkiej pracy siadam do kompa... do dalszej pracy:-D ale najpierw muszę zobaczyć i posłuchać co u Was kochane!

Drzewko, Ty kobietko jestes tak zorganizowana, że pewnie urodzisz między jedna kawka drugą;-) Trzecia juz wypijesz z nami!

Widzę, że pogoda działa na humory co niektórych ! Czy na BB nie ma jakiegoś psychologa?;-) PSYCHOLOG POSZUKIWANY! NATYCHMIAST!

A ja coraz więcej pracy - w tym tygodniu wszystkie popołudnia zajęte i w przyszłym kilka i tak do wakacji!:rofl2: Juz odliczam dni chociaż do świat:rofl2:

Kasiu - jakos pozytywnie z tego Twojego posta poleciało.
btw - niedziela, sprawdzałam. Przepraszam, ze tu,a le już nie chcę szukać telefonu itd.

cześć,
śpicie?
dziewczyny fotki przeslę, tylko musze się zebrać żeby je zrobić, no i kartonów troche musi zniknąć jeszcze. ;-) :tak: Ale nie spodziewajcie się ochów i achów. Ściany pomalowane i panele położone, nic nadzwyczajnego. Jeśli się ma niewielkie środki na remont na niewiele dziś można sobie pozwolić.

Wczoraj pomyłam 5 okien, a dziś ledwo wstałam i oczy mi się zamykają!!!!!

dzień dobry
u mnie lepiej. dużo lepiej.
Mała - a przestawianie ścian itd to pikuś? nie przesadzaj, ze tylko ściany pomalowane i panele położone :-)

reklama
witam...

Mala, i jaki w koncu kolor scian do tej kuchni venge wybraliscie??
nie moge sie doczekac zdjec... :-)

a mnie sie odrobine koncepcja glownego pokoju zmieniala, zamiast chlodnych blekitow beda szarosci... a to dlatego, ze mi sie marzy czerwony fatty... zaden inny kolor mnie tak nie kreci jak ten czerwony... :-)

Do góry