reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Matko, nienawidzę pań w dziekanacie mojej szkoły. ja nie wiem czy je tam specjalnei dobierają? IQ 40? Każda gada co innego, pisma nie umieja znaleźć - a może w teczce, a może rozpatzrone,a może nie dosżło, a może poslzi do lasu. No ja pikolę... wszędzie tak jest?

reklama
Schować kable :-)

Nie, ale serio to jakiś absurd z tymi paniami. Nie dosc, ze mają chyba permanentna sraczkę, bo nigdy nie mozna sie tam dodzwonić to jeszcze ten znudzony ton itd... nienawidzę, jak słowo daję.
Czemu w urzędzie moze być miło,a w dziekanacie nie?

to jak w tym dowcipie o ZUSie

Przychodzi facet do ZUSu, a pani pyta "w czym moge pomoc".... ;-)

Drzewko, moze wystarczy poprosic... ;-)

Dzien dobry,
Ale jestem spiaca, kawa mi nawet nie pomaga. Zauwazylam ze im dluzej spie to pozniej w dzien jestem bardziej spiaca:szok:
Magdusiek czyzbys zmobilizowalas sie do pracy, ze z dziekanatem sie uzerasz?:-) u mnie wiesz mam wrazenie, ze dziewczyny sa niedoinformowane czasem, kazda ma inna wersje. Ja o tyle mam dobrze, ze moj promotor jest prodziekanem i on jakby co mi odpowiada na moje watpliwosci. Czasem te Panie w dziekanacie sa zle, ze siedza, ze maja prace...kurde za niedlugo bede musiala odwiedzic ta jednostke organizacyjna uczelni:dry:

reklama
Witajcie!

U nas nocka super, Oli przywędrował do nas o 6:30, spał tak do 9:30 ;-), potem wywiozłam go do babci, a sama mam kupę pracy!

Widzę, że tematy uczelniane. Szczęśliwie studia jedne i drugie mam już za sobą ... ale wiecie co, ostatnio mnie naszło i znowu bym sobie postudiowała, tylko jeszcze nie wymyśliłam co by to miało być ;-)

Do góry