reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Teddy a kto mówi że leje? ja mówię że wpływa. Mała26 postaram się ale coś tak czuję, że wydobędę z siebie tylko pierwszą literę alfabetu, no może jeszcze jakieś inne samogłoski. ale kto wie może jakiś kalambur sklecę...:rofl2:

no dobrze... wplywa... kwestia nomenklatury...

Drzewko, w dobie minimalizmu i zwykle "aaaa" moze byc okrzykniete hymnem...

Witam
A ja nie wyspana Adaś nie chciał mi zasnąć do 2 w nocy - a teraz odsypia. Cały czas jeść i jeść już nie wiedziałam czy go mam czym karmić. A jak przysnął przy cycu to po położeniu do łóżeczka otwierał szeroko oczy i od nowa Polsko Ludowa. :szok:
Dziś rano z kolei musiałam wstać żeby wyprawić Natkę z tatą do lekarza na kontrolę. I teraz już spać mi sie nie chce.

Duralex Niki prześliczna no i te włosy... :tak: chyba żadne z forumowych dzieciaczków nie ma takich długich. Jak będziesz mieć troche czasu to prosimy więcej fotek. :-)
Drzewko patrząc na suwaczek to już niedługo możesz myk zrobić ;-)
Teddy może to pogoda? Ja też od rana coś nie teges... Zwłaszcza gdy wyjrzę przez okno.

czesc!
kasiek, jak to ciekawie zabrzmialo, ze z moja glowa wszystko w porzadku ;-) ale generalnie dosc w porzadku, mocno dosc... ehh, szkoda gadac.

Dzień dobry
No, Mars to chyba faktycznie jakiś kurcze...
Natalia chodzi spac koło północy, budzi się przed 10:00, makabra. A ja nie mam occhoty wrzeszczeć i tłumaczyć, że to nie ejst moja wina tylko tego co wraca w środku nocy. A, skoda słów.
Drzewko - no pakuj, pakuj, tak wiesz, dla bezpieczeństwa.
Teddy - może nie dziel? Czy to zły pomysł?
Vertigo - w porządku, w porządku ;-)
Luszka -daj znac jak Natalka, mam nadzieję, ze Adas zaraz przestanie kwęczeć i da Ci chwilkę z nami posiedzieć.
Mała - zdjecia proszę!

a ja się wczoraj neichcący dowiedziałam, że u nas sufity zaczeli robić. nie ma to jak porządny przepływ informacji w rodzinie ;-)

reklama
Witajcie!
My dzisiaj wyspani - spaliśmy do 9 :-)

Luszka no tak, Adaś sobie dospał, a Ty biedulko?

Drzewko porządna mama już spakowana i bardzo dobrze! Nie ma to jak być przygotowanym ... tylko nie śpiesz się za bardzo, jeszcze masz czas!

Teddy nie bardzo rozumiem, co zmieni większa ilość dzieci? Więcej takich imprez będzie :-)

Mała Ty rób w końcu te zdjęcia, bo aż mnie skręca!

Magdusiek dobrze że chociaż do 10 pospała, a nie wstała o 6 ;-) A sufity ... no fajnie :-)

Do góry