reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hi, hi jak przeczytałam pytanie Vertigo o wnętrze dłoni, od razu pomyślałam o chlestazie ;-) ale przy cholestazie swędzi, a nie piecze. Czujna jesteś Vertigo, czujna i całe szczęście!!! A Ty Drzewko ani się waż czytać takie rzeczy, Ciebie to nie dotyczy i po co Ci stres!?!?!

reklama
Witam!
Właśnie pożegnałam ostatnich gości weselnych! :baffled: miałam wrazeni, że to wesele co najmniej moje- czemu wszyscy kwateruja sie u mnie?:baffled: Teraz czas nadrobic zaległości na bb, a potem ruszyć do generalnych porządków!

Magduś, zajrzałam do zdjęć, Natali super w sukience! Do której sie bawiliście na weselu, bo My do 1.00 , ja byłam juz nieco znudzona oczepinami i tp, ale moje dziecko wciąż chciało więcej! :szok: W domku około 1.30 wyjęła zabawki i chciała jeszcze się bawić!:-D ale jak poczuła poduszkę to juz odleciała

Kasiu - ja do 3:00, Kamil z Natalią wyszli o 21:00, bo K. był zmęczony. nie skomentuję,,,
na oczepinach byłam ja z Natalią bo K. miał zdjęcia. też nie skomentuję...

Witam,
Dziewczyny BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WSPANIAŁE ŻYCZENIA DLA MOJEGO SYNUSIA !!! Jesteście kochane !
Wczoraj razem z Marcinem z okazji urodzin wzięliśmy sobie urlop. Byli goście i fajna urodzinowa imprezka. Tymianek był bardzo zadowolony :-)

Mała26 - super, że spełniają się Twoje marzenia, ja swoje też pomału realizuję ....

Magdusiek - Natalka wyglądała jak księżniczka !

Na patologii leżałam z kobietą u której rozpoznano cholestazę .... szkoda gadać :-(

JOlik - zazdroszczę! Fajnie musiało być tak pobyć razem, co?

Bardzo dziękuję za wszystkie wyrazy uznania dla sukeinki Natalki oraz dla Natalki w sukience ;-)

Magdusiek - bardzo fajnie, chociaż szczerze mówiąc to rano musiałam niestety pozałatwiać kilka zaległych, urzędowych spraw, ale potem już bylismy razem :-)

reklama
Witam ponownie.. :) Mam trochę czasu, żeby się tu rozejrzeć... Widzę, że posypały się kolejne dzieciaczki... Fajnie... Ja obecnie nie mam czasu nawet o tym pomyśleć... Widzę, że sporo kobiałek się przeprowadza... Ja powinnam się przeprowadzić już rok temu, ale odwlekam to w nieskończoność.. Może dlatego, że z rodzicami jest wygodniej... Przynajmniej rano Miśki nie muszę tarmosić do dziadków.. O mnie nie ma co opowiadać.. generalnie bz.. poza zmianą pracy... tak się zapierałam, ale wróciłam do banku..:) o Miśce mogę godzinami, ale nie będę przynudzać... gada jak najęta.. już próbuje mówić całymi zdaniami zdaniami... śpiewa piosenki własnej produkcji ..itp. Wrzuciłabym jakieś zdjęcie, ale nie będę zaśmiecać wątku... btw, miło było do Was wrócić :)

Do góry