reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Duralex! Ja możesz! Jakie zaśmiecanie wątku!!!! Koniecznie, ale to koniecznie pokaż nam Nicolkę. No i napisz chociaż trochę o niej!

reklama
Może to nie jest najlepsze zdjęcie, ale nic nie mam ciekawego na tym dysku.. Mniej więcej tak teraz wyglądamy, tylko mamy dłuższe włosy :))) My... znaczy Niki :)

Duralex, Niki super! I jak dorosła się wydaje!:-)
fajnie jak odzywaja się mamusie, które dawno tu nie zaglądały!

Vertigo, cieszę sie , że z głowa okazało się wszystko ok!:tak:

Małą poproszę o pierwsze zdjęcia domku! kiedys jakieś jedno przed remontem się przewinęło.....

Duralex śliczna Nicolka i jakie włosy!!! A ty piszesz, że teraz dłuższe! Mam nadzieję, że wróciłaś na stałe do nas!!!!

Mała przyłaczam się do prośby Kasi, wrzucaj fotki z nowego domku!

dzien dobry...

Duralex, alez Miska cudna!!!

Mala... Ty wiesz co...

a ja ostatnio cos rozchandryczona chodze... rycze bez powodu, mam ochote komus przywalic (nigdy mnie tak nie ponosilo), za nic nie moge sie zabrac, bo mi sie nie chce... to chyba przez te imprezy w przyszlym tygodniu, nie wiem jak podzielic... znow mnie nachodzi mysl o gromadzie dzieci, zeby miec wreszcie normalna rodzine...

Witam,
jaka padnięta jestem! Zasnęłam wczoraj z Zuzią i dziś rano wystraszyłam się widoku salonu i Zuzi pokoju, po wczorajszych odwiedzinach Natalki! :-D nie posprzątałam zabawek!
dziewczyny fotki wrzucę jak tylko je zrobię, a zewnątzr nie ma co pokazywać! poza kolorem ogrodzenia nic się nie zmieniło, :-( :-p
Duralex jaka Niki śliczna, jaka panienka Ci rośnie! A jakie ma włoski dlugie. :tak: :-)

a teraz do taśmy...

reklama
Dobry!
Duralex, Nika śliczna. My takie włoski to chyba za pięć lat!
Teddy, ty też? A może to coś w gwiazdach siedzi i tak na nas działa? jakiś Mars - bóg wojny zbliżył sie na niebezpieczną odległość do Gai Ziemi i wpływa....
U mnie wyprawka gotowa. Jeszcze tylko torba i mogę teoreetycznie myk. zimno dzisiaj. :dry:

Do góry