reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć Magdusiek. Ściągnęłaś mnie myślami.. :))) od paru dni myślałam, żeby tu zajrzeć, ale jakoś nie mogłam się zebrać. Miśka rośnie, robi się łobuzica z silnym charakterkiem... Nawija jak stara... :) Ja tyram.. Zmieniłam właśnie pracę i narazie odnajduję się w nowym miejscu..

reklama
Wow Duralex! Jak miło!!!! Cieszę się bardzo, że odezwałaś się! Nowa praca? Co teraz robisz? Jak tam Nicolka? Widzę, że dużo mówi, super! Pewnie biega też :-) Pisz, pisz co u Was!

Witam !
mam na imię Sara i mam synka Bartoszka. Urodził się 18 lipca, jest już strasznie rozpieszczony, chce tylko na ręce do mamusiu :-) Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe Mamy i Mamy.

Sara

Magdusiek sukienka prześliczna i Natalka rewelacyjnie w niej wygląda :-)
Mała gratuluję przeprowadzki i zazdroszcze domku
Duralex fajnie że zajrzałaś. Ciekawa jestem jak Nicolka wyglada teraz. Może jakieś fotki??:tak:
Saratonie witaj:-)

U nas już lepiej. Natalec je mało ale je a to juz coś, no i płyny przyjmuje prawie jak przed chorobą. Mam nadzieję że jej już minęło. Patrząc na to że jeszcze buszuje zamiast spać to chyba tak. Kondycje to ona ma, no ale dziś tata usypia;-).

Witajcie. Luszka, fajnie, że Natalka już lepiej, super.
Magdusiek, Natalka w sukni wyglądała przepięknie. Gdzie dorwałaś takie cudo?
Jak będę miała zdjęcia z ostatniego wesela to wkleję Weronikę (postaram się). Wiesz fajnie, że też ci dokuczały buty, chociaż z innego powodu niż u mnie. Ale u ciebie wszystko jasne. wesele na medal! a grała orkiestra czy dj?
Mała, to nic że dużo pracujesz początek roku w szkole się kiedyś kończy, remonty też. i masz rodzinkę i domek. fajnie, nie? U nas po 20-stym zaczynają oddawać klucze. ale ja będę pewnie zajęta raczej tym kto mi odbierze poród :-):-):szok:
Duralex, fajnie że jesteś. Magdusiek ty normalnie jakaś czarownica jesteś że tak dziewczynę ściągnęłaś myślami.....
a u nas wiecie. temat nr 1 - żłobek. Weronika jest dzielna. Okazało się że przez pomyłkę trafiła do starszej grupy :angry: ale już jest coraz lepiej. tzn. poranne popłakiwanie-ryk jeszcze jest....

hey kochane!
dzięki bardzo za gratulacje :-)
mieszka się super! Ja największy panikarz IV RP oczywiście przy najmniejszym szeleście w bloku w nocy zaraz budziłam KOnrada, ze niby ktoś po balkonie chodzi. :-p A teraz totalny luzik! Śpię jak suseł! :-) Zuzia zaczęła znów zasypiać w łóżeczku i to bez najmniejszego problemu, dziś pięknie naprawdę pięknie przespała noc w łóżeczku a i mamusia z tatusiem się wyspali ;-) :-p
Właśnie muszę poszukać paru rzeczy na allegro jeszcze, chcę kupić też Zuzi dywanik do pokoju bo jednak na samych panelach za chłodno. Ale jak zobaczyłam ceny w KOmforcie! :szok: :angry: nie myślałąm ze dywany są takie drogie!
Non stop ktoś się jescze kręci po domu bo robią łazienkę, kojec dla psa, piec podłanczają...
CZeka nas jeszcze mnóstwo pracy, wykończeń, "duperelków", + oczywiście zewnętrzna część domu + ogród, ale co tam! spełniło się nasze kolejne marzenie, Zuzia jest zadowolona i to najważniejsze! ! wkońcu mamy swój domek!!! :happy: :happy: :happy:

Witajcie!

Mała aż bije radość i zadowolenie z Twojego posta! Masz racje! Najważniejsze, że spełniło się Wasze marzenie! A te "duperelki" zaraz będą zrobione i po kłopocie!

Ja dzisiaj krótko, bo zaraz uciekam na ABT - cieszę się bardzo, bo nie byłam cały tydzień!

dziendoberek... :-)

Mala, ciesze sie, ze juz sie wprowadziliscie... poszlo piorunem, ja chyba tez musze wreszcie ruszyc.... niedrogie okna jakies by sie przydaly... ;-)

Duralex, wieki cale... pisz co u Was, duzo, duzo, duzo... :-)

Luszka, zdrowka dla Natalki...

Doxa, faktycznie w kieszeni lzej, ale tragedii nie ma, mam dosc niedrogiego dentyste jak na warszawskie warunki... ale kasiorki szkoda, tym bardziej teraz, kiedy mi za miesiac ekipa do domu wchodzi...
...chyba bedzie trzeba uruchomic zelazne rezerwy z kart kredytowych, ktore dostalismy przymusowo do kredytow... mielismy zwrocic, zeby nie bylo pokusy, a sie przydadza... :-)

reklama
Witajcie,

Wpadałam złożyć Najserdeczniejsze życzenia naszym Pierwszym JUBILATOM.

Olivierku, Tymku, oby kolejny rok przyniósł tyle nowych wrażeń co minione dwa. Samych radosnych i słonecznych dni!!!!
Wiele kolorowych ciuchci, piłek i samochodów.
Obyście wyrośli na dobrych i szlachetnych ludzi i tylko takich spotykali na swojej drodze!!!
ciotka Syla z Igą, Oskarem i wujkiem Andrzejem.

Do góry