reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Wróciłyśmy z poprawin i Natalia zasnęła mi w samochodzie... ale będzie dym z wieczorem, ale z drugiej strony nie co weekend ma tyle imprez. KOlejna dopiero w październiku :-)

reklama
Jeju, gdzie Was wywiało??? Takie pustki???
nie wierze...
Teddy - specajlnie dla Ciebie zdjęcie Natalki z przymiarki.

Wszystkiego najlepszego dla
001.gif
016.gif
013.gif
010.gif
023.gif
010.gif
006.gif
019.gif
002.gif

Dobry wieczór,

OLINKU DUZO ZDRÓWKA I USMIESZKU NA TWARZYCZCE CO DZIEN!
A ja zmykam bo tylko 5 godzin dzisiaj spalam i dziwie sie, ze nie padlam jeszcze.

Dziewczyny jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za pamięć i życzenia dla Olinka!!!! :-)

A ponieważ już jest po północy ... to dzisiejszym JUBILATEM jest Tymuś!

KOCHANY TYMUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
ROŚNIJ DUŻY I ZDROWY!!!
I DAWAJ DUUUUŻO RADOŚCI RODZICOM!

Dzień dobry
no nie wyspałam się :-( Kamil od 6:00 wykonywał chyba 40 telefonów, przy 20 się obudziłam, jeju, jak ja mam dość, nawet sobie nie wyobrażacie, Kamil też już ledwo żyje i trzyma go tylko nadzieja, ż eniedługo zrobi się ciut luźniej.
Ale ja jestem bliska wielkiem afery... bo w sumie na tym weselu tez dość szybko zostałam bez niego, a wczoraj zobaczyliśmy sie po raz pierwszy o 23:00.
Doxa - no w sumie była, od razu po pannie młodej :-) Tam była maa młodych ludzi, i takich fajnych, zaczepiali ją, zachęcali do odwiedzin w innych częśćiach sali i budynku, jak sie zaksztusiła to przybiegali zobaczyć czy nie trzeba pomóc itd (jak ktoś pół butelki wody na raz pije to tak się kończy ;-) )
Ogólnie było super, na Natalie czekała przy jej nakryciu laleczka, pomysł naszej znajomej, uważam, ze wart powtórzenia, bo zanim podali zupę to N. wysiedziała spokojnie zajęta nowa lalkę itd.
A, i chciałam powiedziec, że już nie pamiętam iedy wracałąm do dom trzymając buty w ręku :-)

TYmku - rośnij duzy i wszystkiego dobrego!!!

reklama
dziendoberek... :-)

Tymeczku, wszystkiego dobrego z okazji urodzin!!!

Kiecka natalkowa fantastyczna, znaczy Natalka w kiecce... :-)

wreszcie poszlam w sobote na tego Pottera... przed dentysta, bo bym oszalala na glodniaka, ale bylo super: seans 9.50, zero ludzi, malenka salka na 50 osob, chyba VIPowska bo siedzenia ogromne, stoliczki do tego, wchodzilo sie bezposrednio z kawiarni... i ja sama na seansie... takie kino to ja lubie... :-)

Do góry