reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzien dobry, no prosze jak nam przybywa jubilatów. Tymianku wszystkiego najlepszego w dniu twojego swieta:-)
Jolik ja tez nie umiem plywac, a wlasnie zamierzam sie nauczyc, mamy z mezem karnety na basen wiec musze wykorzystac ta szanse.
A tutaj znowu cos pusto.

reklama
Oj, faktycznie pusto...

Zrobiłam obiad, jeden, drugi, zakupy przyjechały, Natalia kombinuje jak tu namowić mnie na kąpiel, ale kurcze, tyle mam zaległych robot domowych, ze najbardziej marze o tym, zeby Natalka usnęła choć na godzinę, własnie teraz.

witam,
wpadam na chwilkę chociaż się przywitać... nie pamiętam kiedy zaglądałam na net... aże wchodzę na stronę menisu...
jestem zawalona robotą na maxa! nie mam kiedy zjeść w pracy! Czy mówiłam już żę nienawidzę zakończenia roku szkolnego i rozpoczęcia?
W sobotę się przeprowadziliśmy wkońcu! W miarę możliwości oczywiście. Ale to nie koniec remontu, łazienka się nadal robi, pozostały drobne wykończenia + mycie okien bo przez naszą pogodę niestety nie miałam jak, a dół... ehhh powoli przez zimę może zrobimy. Fundusze (unijne hi hi) się skończyły. :-p Zuzieńka jakoś się przystosowała, miałą kilka nowych zabawek, i wogóle cały jej pokój jest w zabawkach i ma go tylko dla siebie! Narazie jest ok! NAjgorzej pies bo jeszcze nie ma swojego miejsca! :-D SYLA- a zmywarka to super sprawa! :tak: ;-)
Olinkowi i Tymusiowi życzymy aby ich buzie zawsze promieniały, zabawek nigdy nie brakowało, zdrówka jak najwięcej, i rodzeństwa jak najszybciej! ;-) :tak:
nie wiem nawet co u was... :-( może keidyś uda mi się to nadrobić
buziaczki kochane

Wszystkiego najlepszego dla

001.gif
021.gif
026.gif
014.gif
012.gif
002.gif

Ojojoj, faktycznie dzisiaj tu gwarno, nie ma co ;-)

Teddy i jak powizycie u dentysty? Wszystko zrobione? Pewnie masz sporo lżej, zwłaszcza w kieszeni?

Mała super że już się przeprowadziliście! I jak pierwsze dni w nowym domu? Fajnie, że Zuzia już się tam zadomowiła!

Witam... Daaaawno mnie tu nie było... My z dnia na dzień młodsze, tylko nam się dzieci starzeją :) Wszystkiego naj... dla wszystkich jubilatów.. :) Nie wiem, co u Was.. a nadrobić nawet wątku witam chyba mi się nie uda :)... Mam nadzieję, że wszystkie maluchy i ich mamy mają się dobrze..

reklama
Do góry