reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dla Olinka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Jestem po ślubie i weselu, było genialnie. Chyba najlepsze wesele na jakim byłam. PO oczepinach musiałam już zdjać buty i reszte wesela bawiłam sie na bosaka, jak zresztą cała reszta gości, która nie wzieła butów na zmianę (bo ci co zabrali to luz, w adidasach, balerinkach itd). Bosko było.
I Natalia kochana dała mi dziś spac do 9:30, a do 10:00 leżeć, to się nazywa mieć wyczucie. Bo Natalia z Kamilem wrociła do domu dużo wcześniej.

reklama
Vertigo - ale w gruncie rzeczy to chyba dobre wiadomości, nie?
Kasiu - dzięki za info, chyba w tym roku nareszcie tam pójdę, jakoś do tej nie wychodziło mi nic oprócz wybierania się tam ;-)

a czemu tu taka cisza? pogoda chyba nie sprzyja łażeniu po miastach rozlicznych?

Witajcie!!!

Dzięki za życzenia urodzinowe dla Olinka!

My już po pierwszej turze urodzinowej, było super, dużo ludzi i dzieci (bo na miejscu więcej rodzinki przyszło, a nie wszyscy planowali przyjechać do nas). Szczęśliwie rąk do pomocy w kuchni też dużo :-) :-)
Dzisiaj druga tura, spokojniejsza ...

o rany o tej porze 2 lata temu byłam już na sali operacyjnej, już nawet po podaniu znieczulenia ...

Vertigo widzę, że wyniki w sumie dobre!! SM? a były podejrzenia? aż mnie ciarki przeszły!! Skoro te nerwy i naczynia krwionośne i blaszka ... to jak masz niewelować ból głowy? Tabletki tylko Ci zostały?

Magdusiek miło słyszeć że się tak wybawiłaś na weselu! A w jakiej kreacji wystąpiłaś?

Kasiu fajnie to brzmi! Jeszcze nigdy nie byliśmy na tej imprezie!

Oj, spać mi się chce.
Doxa - ponieważ wczoraj była fajna pogoda to byłam w długiej sukni na ramiączkach. A Naalia wstąpiła na ślubie w dzinsach 3/4 i kozaczkach, a na weselu w srebrnych bucikach i balowej sukni do ziemii. Nie omieszkała wejśc w tej sukni na samą górę drabinek oraz na wszelkei huśtawki ;-)

Teddy - musze ja w to ubrać i zrobić zdjecia, bo wstyd się pzryznać, ale nie zabraliśmy aparatu... sieroty. I oczywiście przypomnieliśmy sobie o tym juz w trakcie....a obiecałam też rodzicom Kamila, ze wyślę i pokażę, jasne, juz to widze jak wyśle skoro nie mam.
Ale ta suknia niezła jest, w sumie odkryłam ją tuż przed imprezą i strasznie sie ucieszyłam, bo N. ma owszem sukienki, ale albo mocno codzienne albo ttalnie letnie. no i milion dzinsowych spódniczek. A ta jest na górze bproda aksamitna, do dołu jasna tiulowa w delikatne różowe kwiaty, no i dół na trzech halkach. I szarfa w pasie :-)

reklama
Cześć kobietki,
Przede wszystkim:​
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLINKA !!!!
Z nowinek od nas to:
Tymianek chorował tylko jeden dzień :-)
Ja zapisałam się na studia podyplomowe, a od piątku zaczynam naukę pływania ( tak, tak nie potrafię pływać:-)
Pomalutku zaczynam spełniać swoje marzenia. Coś mi się w końcu od życia należy :-)

VERTIGO - ufffffffff

Do góry