reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Drzewko, Plastusia tylko z plasteliny. Z ciastoliny można tylko Ciastusia;-)
a serio chyba nie , bo ciastolina jakoś słabo się łaczy , z niej można tylko całe postacie rzeżbić z jednego kawałak. Kurcze, nie potrafie tego wytłumaczyć......

A te Florianki, to skoro Krakusa, to w jakims opakowaniu?

reklama
Plastuś wyjdzie... ale Ciastuś.
łatiej z jednego kawałka robić, ale ja sobie słabo radzę z takimi więc od biedy mój wychodzi. Jak kyoś bardziej uzdolniony to będzie się wkurzał, ze nie tak itd. a ja jestem ze wszystkeigo zadowolona co moja córka rozponaje. Jak poznała kota to znaczy, ze nie jest źle.

ciastolina, jak nazwa wskazuje, to jest ciasto!!! tylko z naturalnych skladnikow, jak sie zezre to nie boli... ale chodzi o te z nazwa zastrzezona - prawdziwa oryginalna ciastoline...
a plastelina czy masa plastyczna to sztuczne badziewie i od tego boli brzuch... ;-)

a ja rezewuje lot do Chin. jakzesz mnie to cieszy... :wściekła/y: zwlaszcza, ze juz miejsc nigdzie nie ma...

a dzisiejsze przedszkole tez do mnie nie przemawia :-p

Cisstolina zawiera pszenicę, wyczytałam na pudełku.
I pieknie pachnie, serio, dla mnie migdałami.
Kasiu - nei ma to jak xnaleźć bratnią duszę :-)
Vertigo - nie martw się, znajdziesz...

Moja córka usnęła własnie, ja pikolę, usypianie jej to teraz nie lada wyczyn, najlepiej jak elży u nas na łózku i ja leżę obok, ale po cichu. NO,a le litości....

magdus, u nas usypianie to pikus! chyba, ze w nocy i babuli, ze przykryc, odkryc, itp. gorzej z tymi nocnymi pobudkami i budzeniem sie w dzien- spalaby i spala

Vertigo podobno tylko przez Moskwę się da. Moja koleżanka niedługo leci. Specjalnie z orbisem chciała żeby nie aeroflotem a oni w międzyczasie zmienili - paskudy. A ciastolinę wypróbuję jak migdałami jeszcze pachnie, a ja tak lubię amaretto. chyba naszło mnie na wszystkie smaki dzisiaj, czy to coś znaczy? :szok:

reklama
Magdusiek to Natek tak samo zasypia jak Natalka. W ten sposob przynajkniej sie wyciszy i spi a tak to by gonil jak opetany i odprawialby cyry, wiec wole juz z nim polezec i miec te kilka chwil dla siebie:-)
Vertigo lecisz sluzbowo do Chin? Fajnie.

Do góry