reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Mnie chodzi o uwstecznienie w stosunku do dzieci, jasne, ze poxniej wsyztskie idą do szkoły i te "slabsze" mają szansę nadrobić. Słabesze nie w sensie głupsze itdc :-) Wiadomo, ze dorośli wiedze i umiejetności mają nie tylko z przedszkola ;-)

Kasiu, tak, chodizła, pokazywała który to jej pokój, gdzie kuchnia itd. Śmieszna była, no i balkon, balkon i jeszcze raz balkon. Obawiam się że syzbciej nauczy sie otwierać niż ja.

reklama
z chaty to na razie mało widać tylko, że wysoko. u nas będzie parter. Ale Natalka tak jakoś się zmieniła, tak jakby wydoroślała...
cześć Kasiek. piję mleeko i jej florianki :cool2:

Drzewko - a co to sa florianki???

Wysoko, piąte pietro, checilismy czwarte ale juz nie było.
Dobra, wrzucę jeszcze jedno, troche więcej widać ;-)

florianki to takie ciasteczka okrągłe i płaskie z czekoladą na wierzchu. ale krakusy zrobiły florianki na krakersach. są ok. ale i tak muszę zajrzeć do waszych przepisów śledziowych.

Drzewko, żeby jeść florianki ze śledziem? Nie wierze....
O, Kasia mnie ubiegła w sprawie ciastoliny. Ciastolina jest rewelacyjna.

reklama
Do góry